Înapoi la listarea arhivei

08 Februarie 2013 - Atacantii Ceahlaului dau semne de viata

Ceahlaul Piatra Neamt a inceput bine seria de jocuri amicale din Antalya, Turcia, cu o victorie obtinuta in jocul cu polonezii de la Jagiellonia Bialstok.

08 Februarie 2013 - Cazul "Elodia", la Inalta Curte

Disparitia fara urma a tinerei Ramona Pruteanu, de 24 de ani, din Tasca, acum mai bine de un an, nu mai este anchetata de procurorii din cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Neamt.

08 Februarie 2013 - Gripa AH1N1 a ajuns si in Neamt

Gripa porcina, sau AH1N1, cea care in urma cu vreo doi ani baga in sperieti romanii, a reaparut pe meleaguri nemtene.

08 Februarie 2013 - Un netrebnic a siluit o fetita

Procurorii din cadrul Parchetului Neamt au sesizat joi Tribunalul si au solicitat arestarea preventiva a unui barbat de 50 de ani, care a siliuit in mod repetat o minora de numai 9 ani.

08 Februarie 2013 - Braconier urmarit si prins dupa ce a comis un accident

Despre Vasile Petre, in virsta de 33 de ani, paznic de vinatoare in Fondul de Vinatoare Tazlau se poate spune ca sefii sai au pus lupul paznic la stina.

08 Februarie 2013 - Interpretari diferite ale proiectului regionalizarii

Senatorul romascan Ioan Chelaru (foto) spune ca regiunea Nord-Est nu va avea capitala la Piatra Neamt, iar proiectul de lege a fost interpretat gresit. Initiatorul proiectului de lege, Sorin

08 Februarie 2013 - Sute de mii de lei, miza unor procese intre Curtea de Conturi si Primaria Dulcesti

In anul 2011, Primaria Dulcesti (foto) a platit 53.000 de lei pentru lucrari care nu au fost facute. Alte nereguli descoperite de Curtea de Conturi se refera la sporuri si prime ale personalului.

08 Februarie 2013 - Targ de produse traditionale in centrul orasului

Romascanii pot cumpara produse diverse, de la acadele si produse din carne la haine de blana.

08 Februarie 2013 - Angajari la Primaria Roman

Cinci posturi vacante din Primaria Roman au fost scoase la concurs luna aceasta. Examenele se vor desfasura in a doua jumatate a lunii martie.

08 Februarie 2013 - Postasii nemteni vor protesta la Bucuresti

Peste 50 de postasi din judetul Neamt vor participa, saptamana viitoare, la o actiune de protest in Bucuresti. Mitingul programat pentru marti, 12 februarie, incepand cu ora 10.00, in Piata

08 Februarie 2013 - Prea putine parcari in oras

Proiectul parcarii supraetajate de la piata prevede realizarea a 54 de locuri de parcare

08 Februarie 2013 - 61 de milioane de lei pentru o centrala care produce energie bio

Un investitor german vrea sa construiasca in Roman o centrala care sa produca energie electrica si termica. Centrala ar urma sa functioneze pe baza de biogaz, produs tot de catre aceasta firma.

08 Februarie 2013 - Focar de hepatita la Centrul de Educatie Incluziva Roman

Medicii epidemiologi au inregistrat, in aceeasi zi, trei suspiciuni de hepatita la elevii din centru. Au fost prelevate probe si toti copiii din centru vor fi vaccinati impotriva hepatitei A.

08 Februarie 2013 - Simularea examenelor nationale a fost reprogramata

Atat bacalaureatul, cat si evaluarea nationala vor fi simulate in perioada 11 - 15 martie. Probele se vor desfasura intocmai ca la examenele din vara.

08 Februarie 2013 - Autoportrete cu premii pentru tineri romascani

Patru elevi de la Colegiul Tehnic "Miron Costin" s-au numarat printre castigatorii unui concurs national de creatie literara si plastica intitulat "Autoportret". In concurs au intrat lucrari semnate

08 Februarie 2013 - Rasturnat in camp

In ziua de 6 februarie, in jurul orei 10.00, pe strada Cucutei, din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat ranirea usoara a unei persoane.