Înapoi la listarea arhivei

29 Aprilie 2013 - Elevii au idei pentru afaceri de succes

Liceul Tehnologic "Vasile Sav" a organizat, pentru cel de-al treilea an consecutiv, Festivalul National Scolar "Antreprenor pentru viitor", o manifestare deschisa elevilor si profesorilor interesati

29 Aprilie 2013 - Book swap pentru tinerii pasionati de lectura

Cativa liceeni pasionati de lectura si-au dat intalnire sambata la statuie pentru a face schimb de carti, pentru a discuta despre autorii preferati si despre cartile favorite.

29 Aprilie 2013 - Investitie unica in Moldova, inaugurata la Cordun

Societatea AdePlast a inaugurat una dintre cele mai moderne fabrici de adezivi si vopsele din Moldova. Luna viitoare, societatea va deschide si o fabrica de polistiren.

29 Aprilie 2013 - Degustare de vinuri Cotnari, la Hotel Roman

Hotel Roman a gazduit, saptamana trecuta, un eveniment deosebit, care a avut in centrul atentiei Casa de Vinuri Cotnari.

29 Aprilie 2013 - Sange transportat cu elicopterul

La sfarsitul saptamanii trecute, cadrele medicale de la Serviciul Judetean de Ambulanta (SJA) au avut parte de o solicitare mai putin obisnuita.

29 Aprilie 2013 - LPS Roman s-a calificat la turneul final!

Echipa feminina de handbal, juniori I, a Liceului cu Program Sportiv Roman a obtinut accesul in faza in care se vor acorda medalii. Elevele Eugeniei Tabuci au facut un meci mare, in ultima zi a

29 Aprilie 2013 - Ocazii multe, doar doua goluri

SCM Petrotub Roman a invins cu 2-0 (1-0) Sporting Suceava, in etapa a 21-a a Ligii a treia la fotbal. Golurile echipei romascane au fost inscrise de Harbuzaru si Talpalariu.