Înapoi la listarea arhivei

26 Iunie 2013 - Sentinta in cazul tentativei de asasinare a lui Bogdan Mararu

Conform sentintei date marti de Curtea de Apel Bacau, inculpatul Ovidiu Popa (31 de ani) a primit 15 ani de inchisoare cu executare, iar Emil Cristofor (30 de ani) va executa 7 ani de inchisoare.

26 Iunie 2013 - Bomba la Mararu, 22 de ani de inchisoare

Doi acuzati din lotul "Bomba" si-au admis faptele in fata magistratilor de la Curtea de Apel Bacau, miza fiind beneficiul legii care acorda reducerea pedepsei cu o treime in astfel de cazuri.

26 Iunie 2013 - Vlad Angheluta e noul subprefect

Ioan Vlad Angheluta a fost investit in functie ieri in cadrul unei ceremonii desfasurate in sala Ion Creanga a Palatului Administrativ, in prezenta prefectului, a vicepresedintilor Consiliului

26 Iunie 2013 - PLOUA CU NECAZURI

Furtuna violenta ce s-a abatut asupra judetului Neamt luni dupa amiaza a creat pagube importante si, din nefericire, a luat si o viata.

26 Iunie 2013 - Agroarena Bayer: 150 de ani de inovatie pentru performanta in agricultura

Compania Bayer si SCDA Secuieni au organizat a saptea editie a manifestarii Agroarena Bayer. Evenimentul a reunit peste 300 de agricultori din toate judetele Moldovei. Bayer sarbatoreste, anul acesta

26 Iunie 2013 - Podium romascan la nationalele atletice ale copiilor

Vladut Gabriel Caus, Stefan Casian si Marius Aionesei au luat medalii de aur, argint si bronz in proba de aruncare a ciocanului. Primii doi sunt de la LPS, pregatiti de Cristina Buzau si de

26 Iunie 2013 - Marian Prajescu, in semifinale la turneul de categoria A de la Iasi

Romascanul, antrenat de Ioan Isciuc, a ajuns in semifinalele concursului din Circuitul National FRT dupa victorii la scor.

26 Iunie 2013 - HCM Roman reia pregatirile pe 1 iulie

Perioada de vacanta pentru handbalistele legitimate la HCM Roman va mai continua pana in prima zi a lunii iulie.

26 Iunie 2013 - Fost deputat nemtean, acuzat de conflict de interese

Fostul deputat Stelian Ghita Eftemie (foto) este acuzat de ANI ca si-a angajat o ruda la cabinetul parlamentar.

26 Iunie 2013 - A cedat asfaltul pe strada Oituz

Marti dimineata, pe strada Oituz, aproape de sediul UPC, asfaltul a cedat. Desi groapa nu era mai mare de cateva zeci de centimetri, autoritatile locale au intervenit rapid, avand in vedere

26 Iunie 2013 - Din Israel la Roman, in cautarea fratelui pierdut

O romanca stabilita in Israel s-a intors in orasul natal pentru a cauta mormantul fratelui sau. Marieta Nadler a plecat din Roman la varsta de 16 ani, dar nu a uitat niciodata anii petrecuti aici.

26 Iunie 2013 - Asfalt pe drumurile din satele Ion Creanga, Stejaru si Izvor

Lucrarile fac parte dintr-un proiect de modernizare a 6,9 kilometri de drum comunal in cele trei sate, in valoare de 6.000.000 de lei.

26 Iunie 2013 - Tarata vrea capul lui Dughir

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Neamt, Culita Tarata, nu mai doreste ca SC ApaServ SA sa fie condusa de actualul manager al companiei, Catalin Dughir.

26 Iunie 2013 - Vizita la bunici era sa-l coste examenul

Un absolvent de gimnaziu care, marti, ar fi trebuit sa sustina proba la limba romana din cadrul Evaluarii nationale, a fost cat pe ce sa rateze examenul.

26 Iunie 2013 - Cea mai lunga zi a examenelor nationale

In unele centre de examen s-au desfasurat atat proba C a bacalaureatului, cat si proba la limba romana a Evaluarii nationale.

26 Iunie 2013 - Absolventii de liceu se pricep la calculatoare

1.215 dintre cei 3.921 de candidati inscrisi au obtinut calificativul de "utilizator experimentat", la proba de certificare a competentelor digitale.

26 Iunie 2013 - Salvare contra cronometru pentru un bebelus in stare grava

Luni dupa-amiaza, cadrele medicale de la Serviciul Judetean de Ambulanta (SJA) Neamt au dus o lupta contra cronometru pentru a salva un bebelus de cateva luni.

26 Iunie 2013 - S-au rasturnat cu masina in sant * A cazut de la etaj * Cautat de patru zile in Siret

O femeie din Roman a fost ranita intr-un accident rutier, pe drumul care face legatura intre Hanul Ancutei si Piatra Neamt.

26 Iunie 2013 - Artistul plastic Neculai Paduraru, la prima expozitie de pictura in Neamt

Sculptorul si pictorul Neculai Paduraru (foto), originar din Sagna, a deschis luni, 24 iunie, de Rusalii, prima expozitie personala la Muzeul de Arta din Piatra Neamt, unde sunt expuse 48 de lucrari

26 Iunie 2013 - Subprefectul Vlad Angheluta a fost investit in functie

Vlad Ioan Angheluta a fost investit, marti, ca subprefect al judetului Neamt. La scurta ceremonie nu a participat niciun reprezentant al Guvernului de la Bucuresti, astfel ca documentul care a

26 Iunie 2013 - Morga se innoieste

Conducerea Spitalului Municipal de Urgenta Roman va incepe, in perioada urmatoare, lucrari de modificare si compartimentare a Laboratorul de Anatomie Patologica situat la subsolul aripei est a

26 Iunie 2013 - Fotbal / Ceahlaul mai da jucatori

* Lepmets a ajuns la CSMS Iasi, Lukanovic este liber sa isi caute echipa; la veniri, Ceahlaul testeaza inca, iar ultimul probat este golgeterul judetului

26 Iunie 2013 - Cortegiu funerar cu motociclisti

Motociclistul ucis la Pangarati de soferul beat care i-a taiat calea va avea in cortegiul de inmormantare si o echipa de motociclisti veniti sa-si ia ramas bun.