Înapoi la listarea arhivei

14 August 2013 - 62 de profesori au scapat de stresul titularizarii

Din cei 344 de profesori care au obtinut peste 7 la titularizare, doar 62 au reusit sa obtina un post in vederea angajarii pe perioada nedeterminata.

14 August 2013 - Scolile postliceale au intrat in declin

Scolile postliceale fac inscrieri si dupa 1 septembrie. Dupa ani in care au fost asaltate cu cereri de inscriere, si la scolile sanitare sunt acum locuri libere.

14 August 2013 - Peste 300 de pensionari pleaca in statiune

In luna septembrie, peste 300 de pensionari din judet vor pleca in statiuni balneare. Pana acum, aproximativ 2.400 de pensionari au beneficiat de bilete de tratament.

14 August 2013 - SCM Petrotub Roman, eliminata din Cupa Romaniei

Marti dupa-amiaza, SCM Petrotub a ratat calificarea in faza a patra a Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce, pe stadionul Moldova din Roman, a pierdut cu scorul de 0-2 (la pauza 0-0) meciul cu CSM

14 August 2013 - Alina Ciurdea, imprumutata la HCM Baia Mare

Alina Ciurdea, componenta a lotului HCM Roman, a fost imprumutata pentru un an la HCM Baia Mare, timp in care va fi platita de gruparea maramureseana.

14 August 2013 - Festival de muzica sacra la Roman

Evenimentul este organizat de Academia "Petru Tocanel", in parteneriat cu Asociatia romano-germana "Remesianul".

14 August 2013 - Apa si canalizare in satul Secuieni

Retelele de apa si canalizare au fost infiintate prin intermediul unui proiect cu finantare europeana. Proiectul prevede asfaltarea unor portiuni de drum comunal, construirea unui centru de zi,

14 August 2013 - Bazin olimpic in strandul municipal

Proiectul privind unul din bazine a fost modificat, pentru ca dimensiunile sa corespunda criteriilor olimpice. Lucrarile de peste un milion de euro au termen de realizare de 24 de luni. In strand vor

14 August 2013 - Scoala reparata prin voluntariat

Pregatirile pentru inceperea anului scolar au inceput in comuna Oniceni. Reparatiile din aceasta vara vizeaza doar scoala veche din satul Oniceni.

14 August 2013 - Averea batranilor din Valeni, in mana unui localnic

500 de hectare de teren agricol din comuna Valeni sunt arendate de Romica Vinca. Seriozitatea acestuia si respectarea angajamentelor facute fata de localnici i-au determinat sa-si dea terenurile in

14 August 2013 - Copil de patru ani decapitat de propriul tata

Barbatul a preferat sa-si omoare copilul, decat sa-l piarda intr-un eventual divort. Dupa abominabila fapta, autorul si-a pus capat zilelor.

14 August 2013 - 67 de posturi vor disparea la Primaria Piatra-Neamt

42 de functii publice de executie si 25 de functii contractuale de executie, toate vacante, vor disparea din organigrama Primariei Piatra-Neamt.