Înapoi la listarea arhivei

06 Noiembrie 2013 - In scaun cu rotile pe "zidul mortii"

Persoanele aflate in scaun cu rotile nu pot folosi rampa de la Posta Roman. Unghiul de inclinare al acesteia este foarte mare. Rampe facute doar pentru a respecta o norma europeana, dar in dispret

06 Noiembrie 2013 - "Primii pasi in tenis"

In scolile romascane va avea loc o selectie pentru gasirea viitorilor campioni.

06 Noiembrie 2013 - Din sala de judecata, la catedra

Elevii din invatamantul preuniversitar vor avea ocazia sa afle direct de la specialistii in domeniu - procurori, judecatori - informatii utile legate de legislatie, principii si norme civice.

06 Noiembrie 2013 - Problemele somnului vor fi dezbatute la Roman

In perioada 8-9 noiembrie, Sindicatul Liber al Medicilor Specialisti din cadrul Spitalului Municipal Roman organizeaza un simpozion intitulat "Somnul - intre normal si patologic".

06 Noiembrie 2013 - Pianistul Andrei Preda, in concert la Munchen

Elevul Scolii de Arta "Sergiu Celibidache" din Roman a sustinut un concert la Filarmonica din Munchen, unde a dirijat genialul Sergiu Celibidache.

06 Noiembrie 2013 - Scoala de afaceri la Sabaoani

Un proiect implementat de Asociatia Comunelor din Romania a dat sansa celor fara un loc de munca sa invete sa dezvolte o afacere. Cursantilor le-au fost oferite informatii, consiliere si consultanta

06 Noiembrie 2013 - Primarii vor descentralizare, dar si finantare

Descentralizarea dorita de Guvern ramane prioritara pe agenda primarilor. Luni, primarul Laurentiu Dan Leoreanu a fost prezent la reuniunea extraordinara a Comitetului Executiv al Asociatiei

06 Noiembrie 2013 - Discutii despre apa si gunoi intre asociatii si primar

Presedintii asociatiilor de proprietari din Roman vor solutii de eficientizare a costurilor la apa si o metoda de a transmite operatorului de apa si apa uzata o valoarea corecta a consumului.

06 Noiembrie 2013 - 13 cu noroc pentru dezvoltarea rurala

Suma alocata in noul PNDR va fi de peste 200 de milioane de euro.

06 Noiembrie 2013 - Gaz metan in satele Horia si Cotu Vames

Gazul metan va ajunge in gospodariile locuitorilor din comuna Horia, ca urmare a unui proiect realizat de SC Cordun Gaz SA.

06 Noiembrie 2013 - Contract intre Ministerul Dezvoltarii si Primarie pentru ocolitoarea Roman - Est

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) va sustine financiar continuarea lucrarilor la ocolitoarea Roman-Est.

06 Noiembrie 2013 - Directorii DSVSA se intalnesc la Piatra Neamt

Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Neamt organizeaza, in perioada 7 - 8 noiembrie, o intalnire cu directorii executivi ai directiilor sanitare veterinare judetene.

06 Noiembrie 2013 - Liceana Delia Tarcaoanu la Cenaclul de Joi

Delia Tarcaoanu, eleva la Liceul de Arte "Victor Brauner" din Piatra Neamt este invitata Cenaclului de joi, manifestare organizata de directorul Bibliotecii Judetene "G.T. Kirileanu". Seara de poezie

06 Noiembrie 2013 - Aproape un sfert dintre liceeni provin din familii sarace!

"Banii de liceu" ajung la 3.667 de adolescenti din Neamt

06 Noiembrie 2013 - Ion Creanga, campioana de toamna

La finele saptamanii trecute s-au disputat partidele etapei a 11-zecea, ultima a turului, in liga a patra la fotbal.

06 Noiembrie 2013 - Bronz pentru fetele de la Venus Temad Piatra Neamt

Echipa feminina de rugby in sapte, RC Venus Temad Piatra Neamt, a cucerit medalia de bronz in sezonul 2013 al campionatului national, rezervat junioarelor.

06 Noiembrie 2013 - Doctorii refuza sa acorde asistenta medicala in Speranta

Medicii de familie refuza categoric sa lucreze in centrul de permanenta din cartierul Speranta, in ciuda stradaniei responsabililor din sanatate care duc munca de lamurire de saptamani bune cu