Înapoi la listarea arhivei

13 Ianuarie 2014 - Circ cu o soferita in judetul Neamt: A dat peste un politist dupa ce a fost oprita in trafic

Circ pe o sosea din Neamt. O doamna care a fost consilier judetean, Nadina Simion, s-a certat cu politistii. Ba chiar l-a acrosat cu SUV-ul Porsche pe unul dintre agenti, care a fost ranit usor.

13 Ianuarie 2014 - Luptatorii de la CS Ceahlaul se pregatesc la loturile nationale

Trei dintre cei mai buni sportivi de la sectia de lupte greco - romane, de la CS Ceahlaul Piatra Neamt se pregatesc deja, de pe data de 6 ianuarie, la loturile olimpice de seniori, respectiv de

13 Ianuarie 2014 - Comoara din podul casei

In casa in care a copilarit pictorul Gheorghe Stoica au fost gasite cateva dintre tablourile realizate de artist. Primul imn al romanvodistilor il are ca autor.

13 Ianuarie 2014 - Liceana care a incercat sa se sinucida a iesit din coma

Tanara de numai 17 care a incercat sa isi puna capat zilelor a iesit duminica din coma profunda in care se afla inca de joi seara, dupa ce se presupune ca a ingerat mai multe tipuri de medicamente.

13 Ianuarie 2014 - Agitati si rai de gura

Elevii de gimnaziu sunt autorii celor mai multe acte de violenta consemnate in scoala. Jumatate dintre violente sunt de natura verbala. Elevii de liceu exceleaza la chiulit, fiind autorii a mai mult

13 Ianuarie 2014 - Planuri mari pentru Spitalul Roman in 2014

Conducerea Spitalului Municipal de Urgenta Roman planuieste, pentru 2014, o dotare medicala mai buna, cu aparate noi si mai performante, precum si efecctuarea mai multor lucrari de reparatii.

13 Ianuarie 2014 - Primaria Valea Ursului si-a cumparat utilaj pentru deszapezire

Buldoexcavatorul poate fi folosit atat la deszapezire, cat si vara, la sapat santuri, si costa aproximativ 300.000 de lei.

13 Ianuarie 2014 - Modernizari de drumuri in comunele Valea Ursului si Dulcesti

Lucrarile de modernizare a drumurilor comunale DC 78 in localitatea Muncelu de Jos si DC 77 in localitatea Giurgeni, din comuna Valea Ursului, au fost demarate.

13 Ianuarie 2014 - Aqua Neamt mai pierde o comuna

Asociatia de dezvoltare intercomunitara "Aqua Neamt" mai pierde un membru.

13 Ianuarie 2014 - 7.500 de nemteni au fost vaccinati antigripal

Pana acum nu s-a inregistrat niciun caz de gripa.

13 Ianuarie 2014 - HCM Roman poate incheia turul campionatului pe podium

HCM, echipa de handbal feminin emblematica a municipiului Roman, are posibilitatea de a incheia prima jumatate a sezonului de campionat al Ligii Nationale pe pozitia a treia.

13 Ianuarie 2014 - Sportul si centrele sociale "mananca" peste 4.000.000 de lei

Cele doua cluburi sportive din Roman si Asociatia "Roman 2000" au nevoie de un buget de aproximativ 5.500.000 de lei pentru desfasurarea activitatii in anul ce tocmai a inceput.

13 Ianuarie 2014 - A cazut in coma la slujba de duminica

O tanara de doar 18 ani se zbate intre viata si moarte din cauza unei afectiuni neurologice nedepistate la timp. Fata se afla, ieri, la biserica din curtea spitalului judetean cand, deodata, in

13 Ianuarie 2014 - Premiera! / Prelevare de organe la Piatra Neamt

Ficatul si rinichii unui barbat decedat dupa un accident casnic vor salva alte vieti

13 Ianuarie 2014 - Control la mucegaiul din spitale

Sub lupa inspectori lor DSP Neamt

13 Ianuarie 2014 - REPERE: Academia Romana a premiat un romascan

Criticul literar Doris Mironescu a primit premiul "Titu Maiorescu" in domeniul filologiei si literaturii, pentru lucrarea "Viata lui M. Blecher - Impotriva biografiei". Autorul cartii este lector