Înapoi la listarea arhivei

16 Octombrie 2014 - Averea Mitropoliei Moldovei si Bucovinei a sporit la poalele Ceahlaului

Guvernul a improprietarit Mitropolia Moldovei si Bucovinei cu sase vile si imobilul in care functioneaza Centrul Ecumenic Daniil Sihastrul din Durau.

16 Octombrie 2014 - Primarul de la Roznov - judecat pentru conflict de interese

Magistratii Judecatoriei Piatra-Neamt au dat startul procesului in care Ionel Ciubotaru, primarul orasului Roznov, a fost pus sub acuzare pentru conflict de interese.

16 Octombrie 2014 - Explozie intr-un bloc din Roman

A fost prapad, miercuri dimineata, la ora 9.20, intr-un bloc de pe Aleea Tudor Vladimirescu, din municipiul Roman.

16 Octombrie 2014 - "Fabrica de cariere" la Colegiul Tehnic "Petru Poni"

Liceeni din ultimul an vor participa la un program de consiliere si orientare privind oportunitatile de studii si cariera.

16 Octombrie 2014 - Lampa cu gaz a fost invinsa de panoul solar, la Bozieni

Trei familii din localitatea Bozieni si-au ridicat case intr-o zona neelectrificata. Deoarece autoritatile locale nu au avut fonduri pentru extinderea retelei stradale, familiile si-au cumparat si

16 Octombrie 2014 - Ajutoare de la stat pentru patronii care angajeaza someri

Subventiile sunt cuprinse intre 500 si 750 de lei pe luna. In primele 9 luni ale anului, 649 de angajatori au beneficiat de aceste masuri.

16 Octombrie 2014 - Amenzi de 330.000 de lei pentru munca la negru

Inspectorii ITM au descoperit, in luna septembrie, 46 de persoane care lucrau fara forme legale de munca la 24 de angajatori. Conform legislatiei in vigoare, au fosr aplicate amenzi de 330.000 de lei.

16 Octombrie 2014 - Program prelungit la Directia de Evidenta a Persoanelor

Atat in primul tur, cat si in al doilea tur al alegerilor, cetatenii vor putea depune sau ridica documente si in zilele de sambata si duminica.

16 Octombrie 2014 - Suedezii sapa santuri de aparare a padurilor din zona Romanului

Greengold, cel mai important proprietar de paduri din Romania, a achizitionat paduri in zona Roman.

16 Octombrie 2014 - Ajutor de incalzire, doar daca esti cu taxele la zi

Romascanii care nu-si platesc taxele si impozitele locale nu vor beneficia de ajutor de incalzire, chiar daca se incadreaza in conditiile generale impuse de legislatia in vigoare.

16 Octombrie 2014 - Credite angajate in Neamt de 2.254 milioane de lei

Intr-o singura luna, datoriile nemtenilor catre banci au scazut cu 57 milioane de lei. Ei inca mai au de achitat 2.254,8 milioane de lei.

16 Octombrie 2014 - Evaziune fiscala de 30.831 lei din panificatie

Politistii de investigarea fraudelor au desfasurat, in luna septembrie, actiuni ce au avut ca scop prevenirea si combaterea ilegalitatilor ce se comit in domeniul producerii, prelucrarii, depozitarii

16 Octombrie 2014 - Crosul "Old Boys" la Piatra Neamt

Asociatia Judeteana de Atletism Neamt si CS Ceahlaul Piatra Neamt, in colaborare cu Primaria Piatra Neamt, va organiza sambata, 18 octombrie, in orasul de la poalele Pietricicai, cea de-a treia

16 Octombrie 2014 - Biserica "Sfintii Voievozi" cauta paroh in locul preotului Adascalitei

Preotul Petru Adascalitei, parohul Bisericii "Sfintii Voievozi", a renuntat la parohie dupa 26 de ani de preotie. Colegii preotului Adascalitei spun ca in viata acestuia a aparut o alta femeie si ca