Înapoi la listarea arhivei

20 Mai 2017 - [VIDEO] O locomotiva a luat foc in Gara Roman

Sambata dimineata, 20 mai, in jurul orelor 11.00, un incendiu a izbucnit la locomotiva trenului personal Bacau - Suceava, in Gara Roman. Pompierii romascani au intervenit pentru stingerea incendiului.

20 Mai 2017 - "Trebuie sa incurajam mediul de afaceri"

Ministrul Consultarii Publice si Dialogului Social, Gabriel Petrea, s-a aflat ieri la Roman, unde a participat la sedinta Comisiei de Dialog Social, prezidata de prefectul Vasile Panaite.

20 Mai 2017 - Vizita ministeriala la Roman, in pre-campanie electorala

l ministrii Sanatatii si Dialogului Social au dezbatut principalele probleme din domeniile pe care le reprezinta

20 Mai 2017 - Brantner extinde campania de sanctionare a datornicilor: Pedeapsa pentru asociatiile rau-platnice

La inceputul acestei saptamani, Brantner Servicii Ecologice dadea startul unei campanii prin care incearca sa-si recupereze debitele in valoare de sute de mii de euro de la pietrenii care "au uitat"

20 Mai 2017 - Liceul din Roznov si-a onorat patronul spiritual

Joi, in sala de festivitati a Liceului Tehnologic Roznov, s-a desfasurat cea de-a V-a editie a simpozionului si concursului national "Gheorghe Ruset-Roznovanu" - manifestare coordonata de directoarea

20 Mai 2017 - Sebastian Leontica s-a calificat la Olimpiada Internationala de Fizica

Sebastian Leontica, elev in clasa a XI-a la Colegiul National "Petru Rares" Piatra-Neamt, a devenit al doilea olimpic international al judetului nostru in acest an.

20 Mai 2017 - Primarul Chitic vrea sa elimine taxa la strand pentru pietoni

In sedinta Consi-liului Local de sapta-mana viitoare, alesii pietreni vor vota un proiect initiat de primarul Dragos Chitic prin care acesta propune eliminarea taxei de intrare la strand pentru

20 Mai 2017 - Arme expuse la muzeu

IPJ a obtinut aviz pozitiv din partea Comisiei Nationale a Muzeelor si Colectiilor, asa incat, in scurt timp, armele vor fi expuse in cadrul Complexului Muzeal Judetean Neamt.

20 Mai 2017 - Pe urmele lui Mihail Kogalniceanu, la Neamt

Putini stiu ca Mihail Kogalniceanu a avut mai multe legaturi cu judetul Neamt. A avut o fabrica de postav la Targu Neamt si mai multe mosii in arenda, a fost vechil al unor mosii ale Manastirii Neamt