Înapoi la listarea arhivei

22 Februarie 2019 - Accident rutier cu patru victime pe soseaua Roman - Piatra Neamt

Vineri, 22 februarie, in jurul orei 14, pe soseaua ce leaga Romanul de Piatra Neamt, DN 15D, s-a produs un accident rutier, in comuna Girov. In accident au fost implicate doua autoturisme, iar patru

22 Februarie 2019 - Consilierii judeteni se intrunesc miercuri in sedinta ordinara

Miercuri, 27 februarie, consilierii judeteni sunt convocati in sedinta ordinara a lunii februarie, programata la ora 15.30, in sala de sedinte "Ion Creanga" a Palatului administrativ din Piatra Neamt.

22 Februarie 2019 - Romascani retinuti pentru trafic si detinere de droguri

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Neamt si procurorii au depistat un barbat care detinea asupra sa zece grame de substanta cu aspect de cannabis. Doi barbati au fost

22 Februarie 2019 - Urmarit dupa mai multe furturi din locuinte, prins de politisti

Joi, 21 februarie, politistii din cadrul Postului de Politie Valea Ursului au depistat si retinut un tanar de 28 de ani, din Valea Ursului, dat in urmarire, pe numele caruia era emis un mandat de

22 Februarie 2019 - Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei: "Nu transformati Moldova in rezervorul de forta de munca al Romaniei"

Asociatia "Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei" a luat cunostinta cu stupoare si dezamagire de masurile economice vizate de partidul Uniunea Salvati Romania in programul de guvernare.

22 Februarie 2019 - Arbori taiati ilegal, abandonati in padurea din Grinties

Silvicultorii din cadrul Ocolului Silvic Poiana Teiului au descoperit, miercuri, in padurea din zona Grinties, o cantitate apreciabila de masa lemnoasa taiata ilegal.

22 Februarie 2019 - Sofer cautat de Politie

Un individ care, in ziua de 3 ianuarie, a lovit o masina in parcarea la Shoping City Piatra-Neamt, dupa care a fugit, este cautat de politisti, pentru a fi tras la raspundere.

22 Februarie 2019 - Arbori taiati ilegal, abandonati in padurea din Grinties

Silvicultorii din cadrul Ocolului Silvic Poiana Teiului au descoperit, miercuri, in padurea din zona Grinties, o cantitate apreciabila de masa lemnoasa taiata ilegal.

22 Februarie 2019 - "Ursii" din Asau au ajuns in Franta

Ei participa la "Sarbatoarea Ursului"/Fête de l'Ours si defileaza pe strazile Parisului

22 Februarie 2019 - Salarii mai mari in sanatate

Dupa mai multe proteste inregistrate la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, Guvernul a hotarat ca indemnizatia de hrana sa fie scoasa din procentul de 30% in care trebuie sa se incadreze