Înapoi la listarea arhivei

06 Ianuarie 2022 - Politistii romascani solicita sprijin pentru identificarea unei persoane decedate

Politistii din cadrul Politiei municipiului Roman efectueaza verificari, in vederea identificarii unui barbat, gasit decedat pe strada Transilvaniei, din Roman.

06 Ianuarie 2022 - Blocurile "Epocii de aur" se prabusesc in dejectii. Trai de cosmar intr-un imobil care "pluteste pe materii fecale"

Construite la "norma", unele dintre blocurile ridicate in perioada "Epocii de aur" sunt deja niste ruine. Intr-un oras din Neamt, dejectile acumulate in subsoluri din cauza canalizarilor distruse fac

06 Ianuarie 2022 - Incendiu la o casa din comuna Cordun

Miercuri, 5 ianuarie, in jurul orei 15:56, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs la o casa din comuna Cordun, informeaza ISU Neamt. Incendiul se manifesta

06 Ianuarie 2022 - La inchisoare pentru infractiuni rutiere

Politistii Sectiei Rurale Borlesti au depistat, in ziua de 4 ianuarie, un barbat in varsta de 40 de ani, din comuna Piatra Soimului, condamnat definitiv la inchisoare.

06 Ianuarie 2022 - Casa mistuita de la o lumanare

Marti dupa-amiaza, din cauza unei lumanari nesupravegheate, a izbucnit un incendiu in gospodaria unei batrane in varsta de 82 de ani, din comuna Cracaoani.