Înapoi la listarea arhivei

12 Ianuarie 2022 - Focuri de arma si politisti amenintati cu moartea in padure. Agresorul a fost dus dupa gratii

Un infractor dintr-o grupare de hoti de lemne a fost condamnat si dus in penitenciar. In timpul actiunii de prindere a a acestuia politistii folosind armamentul din dotare, tragand 16 focuri.

12 Ianuarie 2022 - "Identitati redobandite in Laboratorul de restaurare", expozitie la Muzeul de Istorie din Roman

La inceputul anului 2022, Complexul Muzeal National Neamt aduce in atentia publicului, a specialistilor in restaurare si conservare si a partenerilor din cadrul proiectelor educationale expozitia

12 Ianuarie 2022 - Zeci de perchezitii in Moldova, la medici care dadeau certificate de vaccinare false. Cu ce sume se vindea adeverinta

Procurori si politisti au efectuat perchezitii la domiciliile si cabinetele unor medici de familie, ei fiind suspectati ca au eliberat certificate de vaccinare false. Zeci de perchezitii au avut loc

12 Ianuarie 2022 - Accident rutier pe strada C.A. Rosetti, o tanara a fost lovita de o masina

Miercuri, 12 ianuarie, in jurul orei 10.00, politistii Biroului Rutier Roman au fost sesizati cu privire la producerea unui eveniment rutier. Conform IPJ Neamt, din primele cercetari efectuate de

12 Ianuarie 2022 - Hot de lemne din Bozieni, condamnat la inchisoare

Politistii din cadrul Sectiei de Politie Rurala Ion Creanga au pus in aplicare marti, 11 ianuarie, un mandat de executare a pedepsei inchisorii emis pe numele unui tanar, de 24 de ani, din Bozieni.

12 Ianuarie 2022 - Barbat din Cotu Vames, condamnat pentru ca nu a respectat ordinul de protectie

Marti, 11 ianuarie, politistii din cadrul Postului de Politie Horia au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii emis pe numele unui barbat, de 44 de ani, din Cotu Vames.

12 Ianuarie 2022 - Comunicat de presa 12.01.2022

Click aici pentru a vedea comunicatul de presa.

12 Ianuarie 2022 - Un sofer din Targu Neamt a ajuns cu masina in zidul unui bloc

Soferul unui autoturism a fost ranit, marti seara, dupa ce masina pe care o conducea a fost proiectata, in urma unui impact cu un alt autoturism, in peretele unui bloc din orasul Targu Neamt.

12 Ianuarie 2022 - Dotarea unitatilor de invatamant preuniversitar din comuna Dumbrava Rosie cu echipamente de protectie medicala in vederea aplicarii masurilor de siguranta impuse de situatia pandemica actuala"

Comunicat de presa

12 Ianuarie 2022 - La inchisoare, pentru devalizarea unui card bancar

Politistii Sectiei Rurale Dulcesti au depistat, in ziua de 10 ianuarie, un barbat in varsta de 36 de ani, din comuna Horia, pe numele caruia era emis un mandat de executare a inchisorii.

12 Ianuarie 2022 - Masina rasturnata pe strada Petru Movila

Luni seara, pe strada Petru Movila (in anexa Sarata, la iesirea din municipiul Piatra-Neamt spre orasul Bicaz), un localnic in varsta de 32 de ani s-a rasturnat cu masina pe cupola.