Înapoi la listarea arhivei

29 Martie 2022 - Bilant sumbru dupa doi ani de pandemie, la Neamt. Medici care au pierdut lupta cu temutul virus

Directia de Sanatate Publica Neamt a prezentat un bilant al celor doi ani de pandemie. In judet au murit din cauza Covid-19 un numar de 1.590 de persoane, intre ele fiind si noua cadre medicale.

29 Martie 2022 - Presedintele PNL Neamt, George Lazar, anunta: "Microbuze scolare electrice pentru elevii nemteni"

Presedintele PNL Neamt, George Lazar, a anuntat public, recent, ca un ordin al ministrului Educatiei prevede achizitionarea de microbuze electrice pentru transportul elevilor.

29 Martie 2022 - Cinci judecatori noi la Judecatoria Roman

Marti, 29 martie, Administratia Prezidentiala a anuntat ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat astazi decretele de numire in functia de judecator sau procuror a candidatilor admisi la

29 Martie 2022 - Concurs "pe bune" la Politia Locala

Dupa doi ani de pandemie, in care angajarile din sursa externa au fost sistate, Politia Locala Piatra-Neamt a scos la concurs sase posturi de agenti, pe care s-au inscris 30 de candidati.

29 Martie 2022 - Condamnati pentru ultragierea unor politisti

Doi indivizi din comuna Cordun, care in ziua de 6 august 2020, au facut scandal, ultragiind doi politisti si distrugand autospeciala acestora, au fost condamnati de Judecatoria Roman, la inchisoare

29 Martie 2022 - Incendiu de dimensiuni imense la Neamt

Un incendiu a afectat 130 de hectare de vegetatie si fond forestier din localitatea Damuc dar pompierii nu au reusit deocamdata sa stinga toate focarele.

29 Martie 2022 - "Apocalipsa, o invazie a zombilor". Despre razboi, cu o ziarista din Ucraina ajunsa in "palmele lui Dumnezeu"

O jurnalista din Ucraina, refugiata intr-un oras dintre munti, "ca in palmele lui Dumnezeu", descrie intr-un articol ce i-a fost dat sa traiasca dupa declansarea razboiului. Dupa invazia fortelor