Comisarul Closca de la Rutiera contesta inceperea procesului sau de coruptie. Anchetatori: "A primit un ceas destept ca sa scape taximetristii"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 02 Septembrie 2020, ora 13:13
77 citiri
Politistului i se imputa ca, in baza unei intelegeri cu patronul unei societati de transport persoane, trebuia sa protejeze taximetristii daca erau prinsi cu nereguli in trafic. Procesul in care comisarul Ioan Iulian Closca, ofiter la Biroul Rutier Roman al Politiei Neamt, a fost acuzat de luare de mita, s-a mutat de pe rolul Tribunalului Neamt, pe cel al Curtii de Apel Bacau. Recent, inculpatul a contestat decizia instantei nemtene prin care se dispusese inceperea procesului penal. Adica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.