Deputatul Laurentiu Leoreanu: "Voi fi mereu un sustinator al proiectelor si programelor care pot aduce plus valoare comunitatii pe care o reprezint"

Luni, 13 Iulie 2020, ora 11:11
61 citiri
Am participat, vineri, la Roman, la prezentarea proiectului de extindere a retelei de distributie a gazelor naturale, eveniment ce a avut loc in Sala "Nicolae Manolescu Strunga", eveniment la care s-au prezentat strategiile si oportunitatile de dezvoltare pentru zona Roman Metropolitan.
In conditiile in care gradul de acoperire si racordare la reteaua de gaze naturale este de doar 36% in Romania, iar asa cum preciza domnul ministru Alexe "unul din doi copaci taiati ajunge scrum", extinderea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.