Deputatul Mugur Cozmanciuc: "De astazi, piata gazelor naturale este liberalizata. Romanii ar trebui sa plateasca facturi cu 10-15% mai mici"

Miercuri, 01 Iulie 2020, ora 10:12
50 citiri
Piata gazelor naturale este liberalizata incepand de astazi, 1 iulie, iar asta inseamna ca atat clientii casnici cat si cei industriali vor avea acces la un gaz mai ieftin.
Pentru a se asigura ca aceasta trecere se va face fara niciun fel de excese din partea vreunui jucator de pe piata gazelor, ministrul Economiei Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, s-a intalnit cu presedintele ANRE, Dumitru Chirita, vicepresedintele ANRE, Zoltan Nagy Bege, presedintele Consiliului Concurentei, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.