Deputatul Mugur Cozmanciuc: "Guvernul PNL aduce fonduri europene, in valoare de milioane de euro, care vor contribui la dezvoltarea Romaniei"

Vineri, 14 Februarie 2020, ora 14:19
55 citiri
Guvernul PNL a anuntat ca va lansa, in viitorul apropiat, o serie de proiecte europene, in valoare de 250 milioane de euro, care vor contribui la dezvoltarea Romaniei, inclusiv a judetului Neamt.
Desi cei de la PSD incearca sa impiedice buna functionare a Romaniei, prin sabotarea guvernarii, PNL, prin Guvernul interimar, face treaba buna in continuare, pentru a sluji interesele cetatenilor.
Cu ajutorul celor 250 milioane de euro se vor crea 1.000 de locuri de munca, ii vom incuraja pe cei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.