Deputatul Mugur Cozmanciuc: "Regiunea Moldovei, o prioritate pentru Guvernul PNL in cadrul Planului National de Investitii si Relansare Economica - Recladim Romania"

Vineri, 03 Iulie 2020, ora 12:18
89 citiri
Guvernul PNL a lansat Planul National de Investitii si Relansare Economica - Recladim Romania, care se bazeaza pe un nou model de dezvoltare economica axat pe investitii in infrastructura, digitalizare, inovare, competitivitate si export de produse cu valoare ridicata si cresterea masiva a locurilor de munca.
Programul este in valoare de peste 100 de miliarde de euro si urmeaza sa fie finantat atat de la bugetul de stat, cat si din fonduri europene. Implementarea masurilor cuprinse in Planul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.