Deputatul PNL Laurentiu Leoreanu: "Republica Moldova si Romania trebuie sa fie impreuna in Uniunea Europeana si ne vom asigura ca asa va fi"

Miercuri, 22 Iunie 2022, ora 13:46
55 citiri
Deputatul PNL de Neamt Laurentiu Leoreanu, viceliderul grupului parlamentar al deputatilor PNL, a facut parte din delegatia Parlamentului Romaniei care a participat, la Chisinau, la sedinta comuna a Parlamentului Republicii Moldova cu cel al Romaniei, desfasurata sambata, 18 iunie. In acest cadru, deputatul Laurentiu Leoreanu a prezentat un discurs din partea grupului parlamentar al PNL:

"Nu imi pot inchipui un moment mai fericit, mai incarcat de emotie pentru a fi prezent aici, impreuna cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Care este diferenta dintre un frigider obisnuit si vitrina frigorifica?
Vitrinele frigorifice sunt o componenta importanta fara de care este dificil sa-ti imaginezi ...
Atleta romascana Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice Paris 2024
Sambata, 20 aprilie, atleta romascana Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice care vor ...
Un barbat beat a cazut de la etaj
Pe fondul consumului exagerat de bauturi alcoolice, un barbat in varsta de 40 de ani, din municipiul ...