Descinderi cu "mascatii" la hotii de curent

   

In ziua de 23 iunie, in intervalul orar 6-11, politistii Serviciului de Ordine Publica impreuna cu agentii pietreni, insotiti de specialisti ai SC Delgaz Grid SRL si reprezentanti ai primariei, sprijiniti de luptatorii Serviciului pentru Actiuni Speciale si jandarmi, au desfasurat o actiune pentru despistarea persoanelor care sunt bransate ilegal la reteaua electrica in anexa Valeni II a municipiului Piatra-Neamt.
"Cu ocazia verificarii legalitatii racordarii la sistemul de distributie a energiei electrice si alimentarii cu energie, politistii au depistat 24 de persoane care s-ar fi racordat, prin folosirea unor instalatii artizanale, la reteaua electrica, sustragand astfel, energie pentru alimentarea locuintelor. Astfel, in urma activitatilor intreprinse, au fost constatate 24 de infractiuni", se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie.

Oamenii legii continua cercetarile, sub aspectul comiterii infractiunilor de furt de energie electrica si executarea sau folosirea de instalatii clandestine in scopul racordarii directe la retea sau pentru ocolirea echipamentelor de masurare.

(Mihai SAVA)
Joi, 25 Iunie 2020, ora 11:15
Sursa: Realitatea Media

Realitatea Media
Cele mai citite stiri
Abia reparat, drumul spre Bisericani o ia din nou la vale
Sefii judetului si constructorii care executa proiectele acestora ar fi, probabil, niste excelenti ...
I-a scos ochiul cu furca
Un barbat in varsta de 42 de ani, din comuna Faurei, a fost retinut de politisti, in ziua de 2 ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor