Disparut in Siret

   

Un barbat de 34 de ani, din satul Rediu (al comunei Bara), a cazut in apa raului Siret, in seara de 25 iunie, in zona Rotunda/Doljesti. Omul se dusese cu caruta sa adune niste pietre de pe marginea raului, s-a propiat prea tare de mal, in conditiile in care apa este involburata din cauza precipitatiilor cazute in ultima perioada, si a alunecat.
Alarma a fost data pe la ora 22, de sotia omului, care a sunat la 112 anuntand ca barbatul a fost luat de ape. La locul evenimentului au intervenit pompierii romascani, cu o autospeciala complexa, o barca si o ambulanta SMURD, iar in sprijin a venit si un echipaj de la Detasamentul Piatra-Neamt cu alta masina prevazuta cu modul de descarcerare. In zona nu erau inundatii, insa viteza si debitul raului au facut dificila misiunea pompierilor care voiau sa-l gaseasca pe barbat. Pe la ora 1.30, fortele s-au retras la baza si, vineri dimineata, la ora 6, cautarile au fost reluate.

Tot in seara de 25 iunie, pompierii targnemteni, politistii, jandarmii, voluntarii si silvicultorii de la Varatec au participat la cautarea a doi tineri in varsta de 19 ani, unul din Vanatori si altul din Cristesti (Iasi), care fusesera dati disparuti in comuna Agapia. Baietii, elevi la seminar, erau intr-un grup mai mare cu corturile si au plecat sa cumpere ceva din sat, insa au pierdut drumul. Pe la miezul noptii, cei doi au fost gasiti de o echipa formata din voluntari si silvicultori. Tinerii erau in stare buna si nu au avut nevoie de ingrijiri medicale. (Mihai SAVA)
Sambata, 27 Iunie 2020, ora 11:15
Sursa: Realitatea Media

Realitatea Media
Cele mai citite stiri
Abia reparat, drumul spre Bisericani o ia din nou la vale
Sefii judetului si constructorii care executa proiectele acestora ar fi, probabil, niste excelenti ...
I-a scos ochiul cu furca
Un barbat in varsta de 42 de ani, din comuna Faurei, a fost retinut de politisti, in ziua de 2 ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor