Donatie de 4 hectare de teren pentru construirea viitorului Spital Municipal din Piatra Neamt. Cine este donatorul

   

O importanta firma de Primaria Piatra-Neamt va primi o donatie de 4 hectare de teren din partea unui retailer electro-IT din Romania, pentru constructia viitorului Spital Municipal.
Potrivit unui anunt postat pe pagina de facebook a Primariei Piatra-Neamt, terenul se afla la iesirea din oras catre municipiul Roman, in apropierea Salii Polivalente.

"M-am nascut si m-am format in Piatra-Neamt, aici am urmat scoala si liceul. Nu pot si nu vreau sa raman indiferent la tragedia ce a lovit in luna noiembrie a anului trecut orasul caruia ii datorez atatea", a declarat CEO retailerului, Dan Ostahie.

"Inca de la inceputul mandatului mi-am propus ca principal obiectiv construirea unui Spital Municipal la Piatra-Neamt. Motivele care il fac atat de important sunt evidente si cred ca toata lumea este de acord cu necesitatea lui. Parteneriatul cu Altex Romania reprezinta primul pas in acest sens, poate cel mai important, pentru ca municipiul Piatra-Neamt nu detine o suprafata atat de mare de teren, de care este nevoie pentru o investitie de asemenea amploare. Donatia Grupului Altex este piatra de temelie a acestui proiect si ii multumesc domnului Dan Ostahie, si am convingerea ca nu gresesc daca o fac si in numele intregii comunitati, pentru acest gest extraordinar", a declarat primarul Andrei Carabelea.

De la inceputul pandemiei, retailerul a facut donatii importante catre sistemul sanitar, IGSU si Inspectoratul General al Politiei Romane.
Joi, 21 Ianuarie 2021, ora 14:00
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Incepe procesul fostului inspector scolar general
???????????????????????????????????? Tribunalul a primit, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ...
Peste 6 milioane lei pentru pregatirea proiectelor de specializare inteligenta, in Regiunea de Nord-Est
Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Est beneficiaza de un contract de finantare europeana de ...
Urmarit international, prins in Piatra-Neamt
Cautat de autoritatile judiciare din Grecia, un barbat in varsta de 40 de ani, din municipiul ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor