Gospodarie inundata cu pierderile ApaServ

   

O avarie produsa la magistrala de apa, in comuna Alexandru cel Bun, a adus la disperare o familie care s-a trezit cu tot tot subsolul casei inundat si curtea transormata in mlastina.Proprietarul spune ca a descoperit grozavia la sfarsitul saptamanii trecute, cand s-a intors acasa, in concediu, din strainatate. La scurt timp omul i-a anuntat si pe cei responsabili cu remedierea problemei - compania ApaServ, dar nici dupa trei zile situatia nu s-a schimbat.

"Nu stiu de cand curge asa, pentru ca noi muncim in strainatate si cand am ajuns vineri acasa am gasit mlastina asta in curte, beciul, subsolul garajului si caminul de vizitare pline cu apa. Cred ca am scos tone de apa de atunci, dar degeaba, pentru ca se acumuleaza inapoi imediat. Am sunat la ApaServ de mai multe ori, si de fiecare data ni s-a spus *in 30 de zile se rezolva*. Vezi-doamne, nu ar avea echipe. Mie nu mi se pare normal sa ne ignore cu atata indolenta, pentru ca toata apa asta vine de pe magistrala si tot noi o platim. Sute de tone de apa ne intra tuturor in facturi ca si pierdere. In plus, umezeala a inceput sa se simta si in casa", a spus revoltat Dorel Tomescu.

De teama ca situatia s-ar putea agrava si vazand ca nimeni nu-i ia in seama solicitarile, cetateanul si-a facut o gaura destul de mare in buzunarul propriu si a achizitionat un hidrofor cu ajutorul caruia a incercat sa evacueze apa. In zadar, insa.

"Mi-e si teama ce factura imi va veni la curent, pentru ca am fost nevoit sa-mi cumpar hidrofor ca sa scot apa. Iar acum e la loc, deoarece curge incontinuu si cu presiune mare", s-a plans omul.

Pentru ca problema pierderilor uriase de apa nu este noua in judetul nostru, fiind cauzata de vechimea mare a conductelor, l-am contactat pe directorul companiei ApaServ. nu a fost luat prin surprindere de situatia relatata, acesta a explicat ca trimite imediat la fata locului o echipa care urmeaza sa rezolve problema. Revenind la "indolenta", de care amintea reclamantul - a celor de la dispeceratul companiei - prea multe cuvinte nu sunt de spus; asemenea atitudine e la ordinea zilei in majoritatea institutiilor care ofera servicii cetatenilor, fie ele de stat, fie private.

(R.C.)
Miercuri, 14 August 2019, ora 11:15
Sursa: Realitatea Media

Realitatea Media
Cele mai citite stiri
VIDEO/FOTO Draga Olteanu Matei, inmormantata cu aplauze si onoruri militare
Actrita isi va dormi somnul de veci in Cimitirul "Eternitatea" din Piatra Neamt, alaturi de sotul ...
Focare noi de COVID in Neamt
Probleme sunt la Centrul rezidential permanent pentru varstnici din comuna Hangu, unde cel putin 40 ...
Razie printre camatarii din Neamt
Politistii si procurorii DIICOT Neamt au facut noua perchezitii la membrii unei grupari care se ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor