Horatiu Malaele, tulburator mesaj la moartea unui mare actor: "Sub aparenta unui razboinic infricosator din nord, traia un copil bland, sensibil si tandru"

Sursa: Adevarul
Vineri, 22 Octombrie 2021, ora 20:34
123 citiri
Horatiu Malaele a transmis un mesaj tulburator la aflarea vestii ca un mare actor, Cornel Nicoara, a murit la doar o zi dupa ce implinise 83 de ani. Decesul subit al actorului Cornel Nicoara, survenit pe 21 octombrie 2021, la doar o zi dupa ce implinise varsta de 83 de ani, a indoliat lumea artistica din tara. Octogenarul trecut in nefiinta si-a dedicat viata scenei Teatrului Tineretului din Piatra Neamt, pe care l-a condus in mai multe mandate, fie ca director "plin" sau ca adjunct. Institutia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.