Ioan Ciprian Lapusneanu, seful Biroului Criminalistic Roman: "Munca de criminalist este o specializare aparte a muncii de politie"

Joi, 23 Martie 2023, ora 13:39
72 citiri
In acest an, cu ocazia celebrarii a 201 ani de la atestarea documentara a Politiei Romane, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Neamt au ales sa aduca in prim-plan politisti care au o experienta impresionanta in munca de politie si pentru care meseria este o vocatie. Astfel, joi, 23 martie, site-ul IPJ Neamt il prezinta pe Ioan Ciprian Lapusneanu, inspector principal de politie, politist din anul 1997, cand a absolvit Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" din Campina. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.