Lider sindical al politistilor, anchetat pentru "inducerea unei stari de temere in mod nefondat". Ce a postat pe Facebook: "Manageria salveaza Politia!

Sursa: Adevarul
Luni, 30 Martie 2020, ora 14:32
233 citiri
Lui Ioan Canarau, vicepresedinte al Sindicatului Europol, i se imputa ca a publicat un mesaj neadecvat pe contul personal de Facebook. In contextul situatiei generate de epidemia de coronavirus si instituirea starii de urgenta in Romania, un agent principal de la Politia Roman a ajuns in postura de a fi cercetat de superiori pentru o opinie exprimata pe Faceboook. Este vorba despre Ioan Canarau, liderul din judetul Neamt al Europol si vicepresedinte la nivel national, care a scris despre modul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.