Nelu Tataru, dupa demiterea directorului spitalului din Piatra Neamt: "Spitalul este focar. Personalul va fi testat in totalitate"

Sursa: Adevarul
Vineri, 10 Aprilie 2020, ora 14:07
163 citiri
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca la spitalul din Piatra Neamt a observat niste deficiente, atat in anchetele epidemiologice, cat si in circuitele existente in unitatea medicala. El a mentionat ca spitalul are un nou director, un medic care vine din focarul de la Spitalul Judetean Suceava. Nelu Tataru a facut vineri, 10 aprilie, o vizita la spitalul din Piatra Neamt si spune ca personalul medical va fi testat pentru coronavirus. "Personalul medical va fi testat in totalitate, avand in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.