O batrana de 85 de ani din judetul Neamt a fost condamnata la trei ani de inchisoare si plata a 170.000 de euro despagubiri, dupa ce a traversat printr-un loc nepermis! Femeii i-a fost pus sechestru pe casa de chirpici!

Vineri, 23 Februarie 2024, ora 14:48
120 citiri
O batrana in varsta de 85 de ani, care in urma cu cinci ani a provocat un accident ce s-a soldat cu trei morti dupa ce a traversat printr-un loc nepermis, a fost condamnata la trei ani de inchisoare. Mai mult, instanta a stabilit ca femeia sa plateasca daune uriase rudelor victimelor accidentului.

In anul 2019, Tereza Petrut, o femeie in varsta de 85 de ani, a provocat un accident teribil dupa ce a traversat o sosea foarte circulata printr-un loc nepermis. In urma accidentului si-au pierdut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Scandalagiul de la Policlinica Roman a fost arestat
Constantin Silviu Apala-ghitei, recidivistul in varsta 36 de ani, din municipiul Roman, care in ...
Au aruncat o capra de la etajul doi al unei cladiri
Duminica dupa-amiaza, pe la ora 14, patru tineri cu varste cuprinse intre 13 si 16 ani, din comuna ...
Scandalagiul de la policlinica, arestat preventiv
Marti, 16 aprilie, un barbat de 36 de ani, din Roman, care a facut luni scandal in zona spitalului ...