Pacanele ilegale de 29.000 de euro

   

O femeie din orasul Bicaz a fost condamnata de instanta de sub Baraj, in ziua de 2 decembrie, la trei luni de inchisoare cu suspendare, pentru "desfasurarea fara licenta sau autorizatie a oricareia dintre activitatile din domeniul jocurilor de noroc".In cauza este vorba despre Petronela Crinuta Voaides, care avea un bar in care tinea trei pacanele fara licenta.

Ei i-a fost stabilit un termen de incercare de doi ani, interval in care trebuie sa mearga periodic la "semnat" si sa comunice orice deplasare care depaseste cinci zile (plus intoarcerea). Totodata, femeia trebuie sa achite Oficiului National pentru Jocuri de Noroc suma de 128.061 lei (29.000 euro x 4,4159 lei/euro), cu titlu de daune materiale. Judecatorii au mai hotarat confiscarea celor trei aparate electronice de jocuri de noroc ilegale.

Tot luni, aceeasi instanta l-a condamnat si pe Vasile Nastasa, din comuna Farcasa (stabilit in judetul Suceava), pentru taiere ilegala de arbori. El a primit un an si sase luni fara privare de libertate, cu obligatia de a presta 60 de zile de munca (neremunerata) in folosul comunitatii.

Barbatul trebuie sa achite paguba de 421 de lei creata Ocolului Silvic Poiana Teiului. Alte sentinte i-au mai vizat pe Cristian Constantin Acatrinei, din Tasca - opt luni in acelasi regim si Ion Nistor, din Grinties - zece luni, ambii pentru ca au sofat beti. Ei trebuie sa munceasca 30 de zile in folosul comunitatii.

(Mihai SAVA)
Miercuri, 04 Decembrie 2019, ora 08:15
Sursa: Realitatea Media

Realitatea Media
Cele mai citite stiri
Instructor auto mort in accident
Remus Grajdeanu, un barbat de 53 de ani, instructor auto in municipiul Roman, a decedat in ...
Botez intrerupt de mascati, la Neamt
Politistii de la Biroul de Ordine Publica Piatra Neamt au intrerupt un botez ce avea loc la o ...
Imagini tulburatoare cu un urs care a fost captiv 20 de ani la Zoo Piatra Neamt. Merge obsesiv, in cerc, si in libertate
Animalul a ajuns acum sa traiasca liber, intr-o rezervatie, insa are in continuare un comportament ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor