Perchezitii la hoti de energie electrica

   

Ofiterii DGA din Neamt au facut opt perchezitii si au pus in aplicare un numar de 88 ordonante de ridicare a unor obiecte intr-o cauza penala privind savarsirea mai multor fapte de coruptie si alte infractiuni
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Neamt, impreuna cu lucratori ai Serviciilor Judetene Anticoruptie Braila, Tulcea si Harghita, precum si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Neamt, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Neamt au efectuat 6 perchezitii domiciliare, doua perchezitii ale unor autoturisme si corporale si au pus in aplicare un numar de 88 ordonante de ridicare a unor obiecte intr-o cauza penala privind savarsirea mai multor fapte de coruptie si alte infractiuni.

In urma acestor activitati, un barbat in varsta de 48 de ani, fara calitate speciala a fost retinut ieri, fiind pus sub urmarire penala pentru cercetari privind savarsirea infractiunilor de trafic de influenta, furt, deteriorarea fara drept a functionarii echipamentului de masurare a energiei electrice livrate si folosire de instalatii clandestine in scopul racordarii directe la retea. Barbatul urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

De asemenea, in dosarul penal se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de furt calificat cu consecinte deosebit de grave, trafic de influenta - doua fapte, cumparare de influenta, complicitate la cumparare de influenta, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii care nu sunt destinate publicitatii in scopul obtinerii pentru altul de foloase necuvenite si modificarea functionarii echipamentului de contorizare a energiei electrice consumate.

George NEGRU
Joi, 07 Noiembrie 2019, ora 17:10
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
FOTO VIDEO Monolitul de metal din Batca Doamnei a disparut. Cum arata acum locul din muntii Neamtului
Structura metalica aparuta la sfarsitul lunii noiembrie la Batca Doamnei-Piatra-Neamt, in apropiere ...
Aparitie bizara langa Piatra Neamt. Un monolit asemanator celui disparut din Utah se poate vedea langa cetatea Petrodava
O descoperire ciudata s-a facut in apropierea cetatii dacice Petrodava din zona Batca Doamnei, ...
FOTO Biserica din Neamt unde a izbucnit un incendiu, distrusa. Focul ar fi pornit de la o lumanare
Biserica din judetul Neamt unde, luni dupa-amiaza, a izbucnit un incendiu a fost distrusa de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor