Scandal imens privind dezinfectarea strazilor in Neamt: "Ati mintit, domnule Arsene, nu ati pus nici macar 1 litru de dezinfectant. Sa va fie rusine!"

Sursa: Adevarul
Marti, 14 Aprilie 2020, ora 17:45
143 citiri
Un raport de control al activitatii de dezinfectare a drumurilor judetene din Neamt arata ca aceasta nu se efectua conform normelor in vigoare. Un scandal de amploare s-a declansat in Neamt, dupa ce concluziile unui control ce a vizat modul cum sunt dezinfectate strazile a scos la iveala aspecte neconforme. Decizia de a fi "stropite" dumurile judetene in contextul creat de epidemia de coronavirus a apartinut lui Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean, si a fost pusa in practica la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.