Sorina Pintea, acum un an, despre coruptia din sanatate: "Inca avem o problema cum ne comportam cu pacientii daca nu primim spaga"

Sursa: Adevarul
Duminica, 01 Martie 2020, ora 17:27
126 citiri
Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, arestata sambata seara pentru luare de mita in forma continuata, vorbea in urma cu un an despre coruptia din sanatate in timpul unei vizite la Piatra Neamt. Declaratiile erau facute in contextul arestarii unor ortopezi de la Spitalul Judetean. Exact acum un an, pe vremea cand era ministrul Sanatatii, Sorina Pintea ajungea la Piatra Neamt chiar in momentul in care cinci medici de la Sectia Ortopedie a Spitalului Judetean fusesera retinuti pentru zeci ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.