Tanar cautat pentru un furt de 40.000 euro, arestat la Roman!

   

* acesta avea, pe numele sau, un mandat de arestare european, emis de autoritatile judiciare din Germania
Sambata, un barbat din municipiul Roman, in varsta de 42 de ani, a fost prins de politistii romascani in propria casa, dupa ce fusese dat in urmarire internationala.

Acesta era cautat de anchetatorii germani pentru un furt de 40.000 euro dintr-un magazin, pe numele sau fiind emis un mandat de arestare european de catre autoritatile judiciare din Germania. "Barbatul era cautat dupa o spargere data in 13 ianaurie 2017, cand impreuna cu alte patru persoane a furat articole in valoare de 40.000 euro dintr-un centru comercial", a precizat Georgiana Mosu, ofiterul de presa al IPJ Neamt.

Dupa ce a fost prins, individul a fost dus de politisti la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bacau, care a dispus retinerea lui pentru 24 de ore si depunerea in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Bacau. Acesta urmeaza sa fie prezentat la instanta pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Pentru depistarea lui, politistii nemteni au beneficiat de date si informatii suplimentare obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala al Politiei Romane. George NEGRU
Duminica, 08 Septembrie 2019, ora 19:58
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Botez intrerupt de mascati, la Neamt
Politistii de la Biroul de Ordine Publica Piatra Neamt au intrerupt un botez ce avea loc la o ...
Imagini tulburatoare cu un urs care a fost captiv 20 de ani la Zoo Piatra Neamt. Merge obsesiv, in cerc, si in libertate
Animalul a ajuns acum sa traiasca liber, intr-o rezervatie, insa are in continuare un comportament ...
Cersetori alungati de Politia Locala
Politia Locala Piatra-Neamt a demarat o campanie de identificare si alungare a cersetorilor, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor