Cum o duce românca care s-a căsătorit cu Piero Ferrari: ”E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie normală”

Vineri, 31 Martie 2023, ora 10:12
2250 citiri
Cum o duce românca care s-a căsătorit cu Piero Ferrari: ”E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie normală”
Piero Ferrari și Romina Gingașu FOTO Twitter

Romina Gingașu (32 de ani) este românca ce s-a căsătorit cu miliardarului Piero Ferrari. Aceasta a oferit detalii cu privire la viața pe care o duce în spatele cortinelor, susținând că, în ciuda aparențelor, soțul ei este atent cu banii.

”E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de la H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală.

L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am decolat”, a declarat Romina Gingașu, conform Viva.

Românca a mai spus că, la începutul relației, nici nu avea hainele necesare pentru întâlnirile soțului ei, însă acesta ”i-a deschis o nouă lume”

„Ca femeie este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez.

Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez.

La început nici nu aveam garderobă pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă, iar Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta”, a afirmat Romina Gingașu la Digi FM.

#piero ferrari, #romina gingasu, #romanca , #stiri vedete