Înapoi la listarea arhivei

11 Decembrie 2010 - Sunt de nota 1, dar vor sa fie asistente in crese

Noua candidate la posturile de asistent in crese au reusit sa ia, la concurs, doar punctul din oficiu. Cele mai multe dintre candidate n-au stiut sa faca diferenta intre simptomatologie si profilaxie.

11 Decembrie 2010 - Circulatie inchisa pe A1

Soferii care vor circula in aceasta noapte pe autostrada Bucuresti-Pitesti vor fi nevoiti sa conduca foarte prudent intrucat reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din

11 Decembrie 2010 - Brazi din Olanda si Ungaria au ajuns in hipermarketurile din Pitesti

Au aparut brazii naturali de import in magazine. Preturile acestora se situeaza intre 29,98 si 79,98. De luni, si Directia Silvica aduce in piete molizi, pretul unui exemplar fiind de doar 20 de lei.

11 Decembrie 2010 - Venerabila aniversare a trubadurilor cintatori

Batrinul cor de barbati din Pitesti nu a fost niciodata mai tinar ca la aceasta aniversare, cind implineste nu mai putin de o jumatate de secol si inca 5 ani pe deasupra.

11 Decembrie 2010 - Sus e cerul, premiera la teatru pe 18 si 19 decembrie

Romancier si autor de proza scurta, jurnalist in presa scrisa si audio - vizuala, profesor de literatura, Marin Ionita isi incearca posibilitatile si in dramaturgie.

11 Decembrie 2010 - Se crapa pamintul!

Localnicii din Nucsoara au observat, de citeva zile, un fenomen ciudat in comuna lor.

11 Decembrie 2010 - 1.000 de argeseni, ajutati sa-si gaseasca un job

Proiectul Calitate in resurse umane, pe o piata a muncii flexibila si moderna se adreseaza persoanelor inactive si somerilor

11 Decembrie 2010 - Au facut pe Mosul pentru copiii cu autism

Fii Mos Nicolae pentru un copil cu autism! s-a intitulat spectacolul pus in scena pe 7 decembrie de un grup de elevi ai Scolii 6 Nicolae Balcescu, din Pitesti, oferit in cadrul unui eveniment

11 Decembrie 2010 - Mircea Diaconu, actor la o dezbatere pe Legea Educatiei

Legea Educatiei in actuala forma a fost subiectul unei discutii la Universitatea din Pitesti, cu invitati din politica: senatorul Mircea Diaconu, senatorul Mircea Cinteza si deputatul Radu Vasilica.

11 Decembrie 2010 - Misiune infernala pe terenul campioanei!

Baschetbalistii de la BC Arges vor avea o misiune infernala in partida de miine, din deplasare de la Ploiesti, contra campioanei din ultimele sase editii, Asesoft. Jucatorii pregatiti de Tudor

11 Decembrie 2010 - "Ne tratau ca pe niste copii si ne luau la misto!"

Cel mai constant fotbalist al lui FC Arges din acest tur de campionat este Alin Popa.

11 Decembrie 2010 - "Avem nevoie de 4-5 jucatori!"

Dumitru Olteanu a fost numit, la inceputul acestui an, presedinte al Consiliului Director al CS Mioveni, dupa ce primarul orasului, Ion Georgescu, a renuntat la aceasta functie.

11 Decembrie 2010 - A tilharit doi batrini, pentru 2.300 de lei

Ajuns la 26 de ani si fara nici un chef de munca, un tinar din Izvorul de Sus, comuna Vedea, a gasit o solutie de a face rost de bani fara sa trudeasca, dar decizia lui a fost una neinspirata si l-a

11 Decembrie 2010 - A adormit in timp ce fuma si s-a asfixiat

Desi nu avea un loc de munca si nici macar pensie, un barbat de 63 de ani, din comuna Ratesti, nu si-a putut stapini viciul fumatului, iar asta i-a adus sfirsitul.

11 Decembrie 2010 - "Saracii-atacati, bogatii-protejati"

Presedintele PSD Arges a reactionat ieri vizavi de deciziile cu privire la modificarile aduse Legii Pensiilor, aratind ca vor fi afectate categoriile de pensionari cu resurse si asa putine.