Înapoi la listarea arhivei

28 Martie 2011 - Recital Mircea Vintila

O seara memorabila, simbata, la Teatrul pentru Copii si Tineret Aschiuta, din Pitesti, unde s-a dat startul unei serii de manifestari culturale de exceptie.

28 Martie 2011 - A cistigat fotografia cu o masinuta pictata

Biblioteca Judeteana Dinicu Golescu Arges a gazduit, simbata, festivitatea de premiere a participantilor la Concursul de Fotografie Rotaract Pitesti - in memoriam Monica Cristina Spirescu.

28 Martie 2011 - Curs de dans irlandez

Dupa lansarea cursurilor saptaminale in Bucuresti, STEYsha School of Irish Dance organizeaza, in week-endul 2 - 3 aprilie, primul atelier intensiv de dans irlandez din Pitesti.

28 Martie 2011 - Alimentele la control!

Saptamana trecuta, inspectorii din cadrul Compartimentului Siguranta Alimentelor din cadrul DSVSA Arges au efectuat un numar de 19 controale, dupa cum urmeaza: 8 depozite de produse alimentare, o

28 Martie 2011 - Spitalele, datoare vandute!

Datoriile unitatilor spitalicesti din zona Curtea de Arges la plata apei potabile, dar si la canalizare continua sa creasca de la luna la luna.

28 Martie 2011 - Elevi la "nationalele" de badminton si cros

Recent s-a desfasurat la Pitesti faza judeteana a concursului scolar de badminton.

28 Martie 2011 - Avansati in grad la Politie

Cu ocazia Zilei Politiei Romane, sute de politisti din cadrul IPJ Arges au fost avansati in grad si au primit scrisori de multumire din partea cms. sef Nicolae Dumitru, seful IPJ Arges.

28 Martie 2011 - Gogu are orele numarate la Prefectura

Se aude ca miine actualul prefect de Arges, Gogu Davidescu, isi va schimba locul de munca.

28 Martie 2011 - Arbitrii s-au pus pe Mioveni!

CS Mioveni a ajuns sa fie dezavantajata decisiv la fiecare meci din cele patru disputate in acest retur, asta insemnind ca cineva dintre mai marii federatiei si ai arbitrajului are un cui impotriva

28 Martie 2011 - Un egal cit o victorie!

Fotbalistii de la FC Arges au reusit sa vina acasa cu un punct din deplasarea de la Muresul Deva si acum pastreaza un avantaj linistitor de zona minata a clasamentului.

28 Martie 2011 - Batrin spulberat de un Logan chiar pe trecerea de pietoni!

Soseaua Mortii, Cimpulung-Pitesti, si-a luat, simbata seara, din nou tributul, un barbat de 75 de ani fiind spulberat de un Logan, in timp ce traversa DN 73 pe o trecere de pietoni din Lazaresti.

28 Martie 2011 - 33 incendii, in doua zile

In acest week-end, pompierii au fost in alerta. De vineri pina duminica dimineata s-au produs 33 de incendii in judetul nostru, din care 26 de interventii au fost pentru stingerea ingendiilor de

28 Martie 2011 - Pitestenii nu mai arunca electrocasnicele

La Pitesti s-a desfasurat, simbata, de Primarie, cele doua societati de salubritate (Salubritate 2000 si Salubris) si de reciclatorul autorizat Niconex 2000 Service SRL o actiune de colectare a

28 Martie 2011 - Blaga ii sugereaza vicepresedintelui Dacia Constantin Stroe sa se alature PDL

Secretarul general al PDL Vasile Blaga i-a sugerat vicepresedintelui Consiliului de Administratie al Automobile Dacia, Constantin Stroe, sa se alature PDL, reprezentantul Dacia participand in

28 Martie 2011 - Petrom a inchis Arpechim. In industria de profil mai exista 4 rafinarii functionale din 10

Cea mai mare companie petroliera din tara nu a reusit sa gaseasca un cumparator credibil timp de un an. Arpechim este a doua mare rafinarie care a sucombat, dupa RAFO.

28 Martie 2011 - Incasarile au depasit prevederile bugetare

Referitor la contul de executie al bugetului local, primarul Nicolae Diaconu a spus, in cadrul conferintei de presa de joia trecuta, ca probabil dupa 31 martie se va stii cu siguranta valoarea

28 Martie 2011 - Politist baut, acuzat de ultraj contra bunelor moravuri - Scandal si bataie la Restaurantul Sarbesc

Duminica dimineata, in jurul orelor 05.30, doi tineri la bustul gol au navalit la un botez care avea loc la Restaurantul Sarbesc, au inceput sa adreseze injurii si s-au luat la bataie cu mesenii.