Înapoi la listarea arhivei

15 Aprilie 2011 - Peste 2.000 de persoane au participat la deschiderea "Simfoniei lalelelor" de la Pitesti

Peste 2.000 de persoane au participat, vineri, la deschiderea unei noi editii a "Simfoniei lalelelor" de la Pitesti, atractia traditionalei Parade a Florilor ce marcheaza inceperea evenimentului

15 Aprilie 2011 - Recompensa pentru prinderea talharilor de la Albesti

Miercuri noaptea, un cioban din comuna Albestii de Arges a fost atacat de hoti.

15 Aprilie 2011 - Statistica Politiei

Conform unei statistici intocmita de reprezentantii IGPR, fata de anul trecut numarul accidentelor de circulatie a scazut cu aproape 9%, iar cel al persoanelor decedate in urma acestor evenimente s-a

15 Aprilie 2011 - Arbitru batut de primar

Miercuri s-au disputat in Arges meciurile din Cupa Romaniei la fotbal, la Priboieni fiind programt jocul dintre echipa-gazda Vulturul si AS Stilpeni Radesti.

15 Aprilie 2011 - 14-0 in amical!

Profitind de pauza competitionala fortata, cauzata de neprogramarea meciurilor din campionat cu Minerul Lupeni si FC Silvania, Ionut Popa a programat 3 amicaluri in decurs de 7 zile.

15 Aprilie 2011 - Un argesean reprezinta Romania la Mister Gay Europa

Week-endul acesta, la Brasov, va fi ales cel mai frumos homosexual din intreaga Europa.

15 Aprilie 2011 - Cimpulungean spinzurat in apropiere de Napoli

La scurt timp dupa ce Constantin Ticu, 32 de ani, din Poienarii de Muscel, a fost gasit spinzurat intr-o localitate din Slovacia, un alt tinar muscelean, Dragos Florin Filip, 25 de ani, de loc din

15 Aprilie 2011 - Tiganii din Pojorita, campioni la datorii

Tiganii din Pojorita sint cei mai mari datornici la bugetul local al comunei Leresti.

15 Aprilie 2011 - Personal insuficient si laboratoare putine

Medici legisti din mai multe judete si personalitati ale medicii legale, justitiei si politiei au participat joi la o reuniune regionala, organizata de Serviciul de Medicina Legala Arges.

15 Aprilie 2011 - Valea Iasului poate accesa 70 miliarde pentru drumuri

Primarul Nicolae Barbu ne-a anuntat ca proiectul pentru asfaltarea a 7 km drumuri in comuna, depus la guvern, a fost bine punctat si se afla pe lista celor care vor fi finantate.

15 Aprilie 2011 - Chiriasii primariei si-au diminuat datoriile la AQUATERM

La sfarsitul lunii ianuarie, numarul datornicilor din aceasta categorie era de 19, iar la sfarsitul primului trimestru, 6 le lichidasera.

15 Aprilie 2011 - "Cine vrea sa plece din PSD, s-o faca acum!"

Acesta este apelul lansat miercuri seara la PHOENIX TV de catre vicepresedintele organizatiei municipale, consilierul local Stefan Dumitrache, in cadrul emisiunii "Politica la zi(d)", unde a fost

15 Aprilie 2011 - Sferturile de finala ale Cupei Romaniei - AS Ciofrangeni s-a inclinat in fata liderului judetean AS Rucar (scor 1-3)

Miercuri, de la orele 17.00, s-au disputat meciurile din cadrul fazei sferturilor de finala ale Cupei Romaniei Timisoreana, editia 2011-2012.

15 Aprilie 2011 - Conferinta de lansare a trei proiecte de interes comunitar

Joi, incepand cu ora 11.00, sala de consiliu de la Primaria Curtea de Arges a gazduit conferinta de lansare a celor trei mari proiecte care intra in componenta Planului Integrat de Dezvoltare Urbana

15 Aprilie 2011 - Mariana Senila-Vasiliu - "One man show" la CIC Expozitie de nuduri si de carte

Reuniunea Clubului Iubitorilor de Cultura, desfasurata miercuri dupa-amiaza la Centrul de Cultura si Arte "George Topirceanu", a fost una speciala.