Înapoi la listarea arhivei

23 Septembrie 2011 - Mihaela Radulescu a revenit in tara pentru 5.000 de euro!

Mihaela Radulescu a revenit in Romania pentru un eveniment ce va avea loc la Pitesti. Iubita lui Dani Otil va fi, in aceasta seara, gazda evenimentului de deschidere al hotelului Ramada.

23 Septembrie 2011 - Maine, cu toti la curatenie!

Sambata, la ora 09.00, in fata primariei sunt invitati toti cei care doresc sa traiasca intr-un oras mai curat, fara gunoaie.

23 Septembrie 2011 - S-a inecat la 3 luni dupa sora ei

Moarte misterioasa la Baiculesti! Trupul neinsufletit al unei femei de 46 de ani a fost scos de pompierii argeseni din apa barajului, iar medicii nu au putut face altceva decit sa constate decesul.

23 Septembrie 2011 - Mihaela Radulescu isi bea cafeaua vineri la Ramada

Desi este o aparitie din ce in ce mai rara in showbizul romanesc, Mihaela Radulescu va veni azi la Pitesti.

23 Septembrie 2011 - Pieton ranit pe trecere de un politist

Desi nu are nici o vina, un politist de la Serviciul Rutier Arges a ranit usor o femeie care traversa strada regulamentar pe trecere de pietoni.

23 Septembrie 2011 - Au pus gind rau campioanei!

Fotbalistii de la CS Mioveni vor incerca vineri sa scoata un rezultat bun in deplasarea de la Galati contra campioanei tarii, Otelul.

23 Septembrie 2011 - Pitestenii vor sa dea lovitura in Capitala

Dupa infringerea cu Gloria Bistrita din etapa trecuta, FC Arges va incerca sa obtina un rezultat bun in confruntarea de miine, din deplasare, de la Juventus Bucuresti.

23 Septembrie 2011 - Albota a urcat pe primul loc

Fotbalistii de la Girom Albota II sint noii lideri ai campionatului judetean, dupa ce, miercuri seara, intr-o restanta contind pentru etapa a doua, au invins pe FC Catanele cu 4-2.

23 Septembrie 2011 - Pitestenii vor plati cu 23% mai mult la caldura

Consilierii locali ai PSD si PNL au votat joi seara in sedinta de Consiliu Local modificarea pretului la gigacalorie, respectiv noul pret al energiei termice facturate catre populatie.

23 Septembrie 2011 - Codrin Stefanescu: "E prematur sa vorbim de o candidatura"

Fostul deputat PSD de Alba Codrin Stefanescu nu exclude o candidatura din partea Argesului pentru viitorul mandat legislativ.

23 Septembrie 2011 - Gentea: "Vom avea supraveghetori in afara sectiilor de votare"

Liderii USL Pitesti au avut joi seara prima intilnire oficiala de la constituirea acestei aliantei in Arges.

23 Septembrie 2011 - 131 km reparati de Consiliul Judetean in 2011

De la inceputul anului si pina in prezent, Consiliul Judetean Arges, prin Regia Autonoma Judeteana de Drumuri Arges RA, a efectuat 11 lucrari de reparatii asfaltice, in valoare totala de 885.230,69

23 Septembrie 2011 - Felicia Filip, steaua norocoasa a Filarmonicii Pitesti

Cind s-a pus problema infiintarii unei filarmonici la Pitesti, multi nu au crezut in acest proiect si-l considerau sortit esecului.

23 Septembrie 2011 - Vineri, Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi

Vineri va avea loc Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi. La acest eveniment, ce se va desfasura si in Arges, cu incepere de la ora 10.00, sint asteptati toti tinerii care vor sa munceasca. La

23 Septembrie 2011 - Procesiune pe B-dul Basarabilor

In Arhiepiscopia Argesului si Muscelului se vor desfasura in perioada 24-26 septembrie 2011 manifestarile religios-cultural-istorice dedicate Sf. Neagoe Basarab - print al pacii si al culturii.

23 Septembrie 2011 - A scazut numarul accidentelor mortale

Medicul Marius Popescu ne-a informat ca in ultima perioada, numarul solicitarilor venite din partea cetatenilor la Serviciul Ambulanta a mai scazut. Tot in scadere este si numarul accidentelor

23 Septembrie 2011 - Verificari de dosare la APIA

Incepand cu a doua jumatate a lunii octombrie, fermierii care si-au depus dosarele la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) vor primi prima transa din plata subventiei pe

23 Septembrie 2011 - Afacerile din piete - la pamant!

Comerciantii din pietele din Curtea de Arges se gandesc cu groaza la faptul ca se apropie iarna si vor fi nevoiti sa lucreze la -20 grade Celsius.

23 Septembrie 2011 - Actiuni silvice de sezon

Ocolul Silvic Curtea de Arges se afla in plina campanie de recoltare a fructelor de padure.

23 Septembrie 2011 - Luni incep evaluarile elevilor!

Saptamana aceasta a fost una a sedintelor cu parintii, organizate de dirigintii claselor din toate unitatile de invatamant din zona.