Înapoi la listarea arhivei

27 Aprilie 2012 - Spectacol aniversar Iulian Mutu Constantin

Interpretul de muzica populara Iulian Mutu Constantin va avea parte, miine, de la ora 17, la Izvorul Tamaduirii, din cartierul Faget, Mioveni, de un spectacol aniversar, cu ocazia implinirii a 30 de

27 Aprilie 2012 - Amical pe ploaie torentiala!

CS Mioveni si FC Dani Coman au disputat, miercuri seara, pe terenul primeia un meci amical. Partida s-a terminat 3-1 pentru formatia de Liga I, s-a jucat in nocturna, si timp de 70 de minute, cit a

27 Aprilie 2012 - Mioveniul are un nou club sportiv

La Mioveni a luat fiinta, ieri, un nou club sportiv, dedicat tinerilor orasului pastorit de primarul Ion Georgescu si de echipa lui de consilieri. Noul club se va numi CS Dacia Mioveni 2012 si va

27 Aprilie 2012 - Masacru la Maracineni

Autoritati, luati masuri, situatia catastrofala a drumurilor face ca zeci de oameni sa fie in fiecare zi la la un pas de moarte!

27 Aprilie 2012 - Lalelele de la Primarie, inlocuite cu begonii

Dupa ce am semnalat in editia de ieri a Curierului zilei faptul ca lalelele din fata Primariei Pitesti se ofilisera chiar inaintea Simfoniei, autoritatile au decis ieri sa le schimbe cu alte flori.

27 Aprilie 2012 - Principalele grupe de lalele

Sintem in saptamina celei de-a 35-a editii a Simfoniei Lalelelor, un eveniment asteptat de pitesteni.

27 Aprilie 2012 - Au blocat abuziv drumul de la Valea Ursului

In cazul unui incendiu, risca sa arda de vii in propriile locuinte. Daca i se face rau cuiva, poate sa moara, pentru ca ambulanta nu are nici o posibilitate sa ajunga in zona.

27 Aprilie 2012 - "Mi-au furat masina de 30.000 de euro!"

Adelina Leau, fiica primarului din Boteni sustine ca a ramas fara masina pe care o cumparase la inceputul acestui an in mod abuziv.

27 Aprilie 2012 - Fetita, data unui asistent maternal

Bebelusul gasit abandonat in spatele unui bloc de pe strada Girlei, din cartierul pitestean Gavana, a ajuns de curind in grija unui asistent maternal.

27 Aprilie 2012 - Olimpiada i-a asigurat un loc la facultate

Bogdan Catalin Vilcu este elev in clasa a XII-a D, Constructii, instalatii si lucrari publice, la Colegiul Tehnic Dimitrie Dima.

27 Aprilie 2012 - Sefii de centre au absolvit cursurile de formare profesionala

Ieri, doi francezi au venit la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arges, pentru a le inmina diplomele celor care au terminat cursurile de formare profesionala.

27 Aprilie 2012 - Test Auto ZF: Dacia Lodgy, o noua surpriza ce anunta revolutie in segmentul masinilor de familie

Dacia Lodgy este cel de-al saptelea model din gama constructorului de la Mioveni din "era Logan" dar si primul care va fi asamblat exclusiv in afara Romaniei, la Tanger, in Maroc, unde a fost

27 Aprilie 2012 - Lovitura de teatru, in PNL: Dervis nu mai candideaza!

Oricat ar parea de incredibil, liderul organizatiei locale a decis miercuri seara sa nu mai candideze la alegerile locale.

27 Aprilie 2012 - SMURD-ul, la datorie!

Angajatii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Cpt. Puica Nicolae" al judetului Arges au fost solicitati pentru a interveni la doua evenimente si zilele acestea.

27 Aprilie 2012 - Cine "repereaza" onoarea lui Sorescu?

Nicolae Dervis a construit din nimic o afacere infloritoare, cu o fabrica moderna, la standarde europene, unde se produce paine pentru un oras intreg. A mai ridicat cu banii lui o biserica in satul

27 Aprilie 2012 - Isi va pierde viceprimarul functia?...

Aceasta este intrebarea la care este posibil sa primim astazi raspuns.

27 Aprilie 2012 - Excedent bugetar de 4.788.794 lei

Aceasta este situatia la data de 24 aprilie, prezentata de catre primarul municipiului in conferinta de presa de ieri.

27 Aprilie 2012 - Demografia, in aceeasi situatie jalnica

Indicele demografic este tot negativ in intreaga zona Curtea de Arges, dupa cum rezulta din datele statistice comparate pentru perioade similare din 2011 si 2012.

27 Aprilie 2012 - Depunerea situatiilor financiare pentru persoanele juridice

In baza Legii contabilitatii nr. 82/1991, asociatiile fara scop patrimonial au obligatia sa organizeze si sa conduca contabilitatea financiara potrivit reglementarilor contabile aprobate prin OMFP nr