Înapoi la listarea arhivei

07 Ianuarie 2013 - Gheorghe Banzea se pregateste sa preia (din nou) sefia Fiscului argesean

Conform unor informatii pe care le detinem, mandatul lui Petre Cojocaru la conducerea Directiei Judetene a Finantelor Publice Arges este pe final, motiv pentru care liberalii trag sfori pentru a-si

07 Ianuarie 2013 - Autostrada Bucuresti-Pitesti, in topul celor mai circulate drumuri din tara

Autostrada A1 Bucuresti- Pitesti va ramane, conform estimarilor Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), unul din cele mai aglomerate drumuri si in 2013.

07 Ianuarie 2013 - EXCLUSIVITATE - Barbatul ars de viu in incendiul de la Campulung a murit ajutandu-l pe gestionar sa evacueze buteliile

Oficialii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges au confirmat, in urma cu cateva minute, ca in incendiul de la centrul de butelii din Campulung un barbat a murit.

07 Ianuarie 2013 - Se extinde monitorizarea video a spatiilor publice din Pitesti

Siguranta cetateanului este mai presus de orice, iar acest principiu a ghidat si municipalitatea din Pitesti cand a pus pe hartie un proiect de implementare a unui sistem de monitorizare video a

07 Ianuarie 2013 - BCM Pitesti a transferat un sarb de valoare: Sasa Bratic

Detinatoare a trofeului, BCM Pitesti, a ratat calificarea in semifinalele Cupei Romaniei, pierzand in deplasare returul contra formatiei Gaz Metan Medias.

07 Ianuarie 2013 - Doi morti si un ranit dupa ce masina in care se aflau a cazut de pe un pod in raul Teleorman

Doua persoane au murit, iar o alta este ranita grav, dupa ce masina in care se aflau a derapat si a cazut de pe un pod in raul Teleorman, accidentul producandu-se in orasul argesean Costesti,

07 Ianuarie 2013 - Un barbat a ars de viu intr-un centru de distributie a buteliilor

Un barbat si-a pierdut viata azi, in urma unui incendiu puternic, care a izbucnitla un punct de distributie a buteliilor din Campulung Muscel.

07 Ianuarie 2013 - Pompierii din Costesti i-au stins casa unui betiv care si-a aprins-o singur

In jurul orei 20,40 a serii de sambata, o autospeciala cu apa si spuma si o ambulanta SMURD a pompierilor militari din Costesti au plecat spre comuna Ungheni, unde luase foc o casa.

07 Ianuarie 2013 - Distractii hibernale la Pitesti: patinaj si pescuit la copca, cu sticlele de tarie drept incalzitor

Desi suntem in a doua luna de iarna, ninsorile si gerul, inclusiv cel al Bobotezii, ne-au cam ocolit. In contextul in care zapada lipseste cu desavarsire, patinoarele artificiale ale Pitestiului

07 Ianuarie 2013 - Moarte suspecta a unei femei, langa Campulung

Accident, sau sinucidere? ....Este o intrebare la care politistii argeseni cauta raspuns dupa ce trupul fara viata al unei femei a fost descoperit intr-o fantana.

07 Ianuarie 2013 - La Pitesti, rapirea din serai n-a prea fost rapire

La sfarsitul saptamanii trecute, Sectia 1 Politie a fost anuntata prin Dispeceratul 112 de Valentina Mariana P., de 28 de ani, din Stefanesti, ca a fost victima unei infractiuni de rapire.

07 Ianuarie 2013 - Sofer neexperimentat, dar vitezoman, un elev din Mioveni a facut praf masina mamicii

La miezul noptii de sambata spre duminica, Laurentiu Andrei C., de 18 ani, din Mioveni, elev in clasa a XII-a la Liceul "Iulia Zamfirescu" din acest oras, circula cu o Dacia Logan care-i apartine

07 Ianuarie 2013 - O soferita prea grabita, din Pitesti, si-a facut masina zob, la Albota

Pe la ora 11,45 a zilei de ieri, Mirela B., de 38 de ani, din Pitesti, circula cu o Skoda Octavia catre Slatina, avandu-i alaturi pe sotul si pe fiica sa.

07 Ianuarie 2013 - Patru parlamentari de Arges isi serbeaza azi onomastica

Alegerile parlamentare din decembrie au adus un numar record de alesi din Arges care isi sarbatoresc ziua onomastica de Sf. Ion.

07 Ianuarie 2013 - Elvis de Mioveni si-a serbat idolul

El a sarbatorit, printr-un super party, implinirea a 78 de ani de la nasterea Regelui rock&roll Elvis Presley, care s-a nascut pe 8 ianuarie.

07 Ianuarie 2013 - Fuego vine la Davila

Joi, de la ora 18, in Sala Mare a Teatrului Al. Davila, din Pitesti, sinteti asteptati la spectacolul Darul meu e muzica, realizat de indragitul interpret de muzica usoara Paul Surugiu, alias Fuego.

07 Ianuarie 2013 - Incendiu la Borobanesti

Vineri seara, la ora 22.30, un echipaj cu o autospeciala cu apa si spuma si ambulanta SMURD de la Detasamentul de Pompieri Curtea de Arges au intervenit in comuna Valea Danului, in satul Borobanesti,

07 Ianuarie 2013 - Detinatoarea trofeului, eliminata!

Baschetbalistii de la BC Arges au ratat calificarea in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce au pierdut la o diferenta de 19 puncte confruntarea din deplasare cu Gaz Metan Medias, scor 87-68.

07 Ianuarie 2013 - Pitestiul, pe cale sa devina nod de autostrazi

Pitestiul ar putea deveni, dupa Bucuresti, al doilea mare nod rutier al tarii. Motivul? Proiectele avute in vedere de autoritati pentru crearea de autostrazi.

07 Ianuarie 2013 - Ghici cine vine la FC Arges, din retur!

Antrenorul principal al echipei FC Arges, Iulian Crivac, a intocmit o lista cu profilurile de jucatori pe care si-i doreste la echipa.

07 Ianuarie 2013 - Executivul care a reinnoit Dacia, favorit la sefia Renault

Carlos Tavares, 54 de ani, actualul director operational al Grupului Renault, ar putea prelua in urmatorii cinci ani functia de CEO al concernului francez de la Carlos Ghosn (58 de ani), actualul sef