Înapoi la listarea arhivei

12 Iulie 2013 - Accident pe Autostrada A1: 10 persoane sunt ranite

Zece persoane au fost ranite in urma unui accident care s-a produs in aceasta dimineata pe autostrada A1, Bucuresti - Pitesti.

12 Iulie 2013 - Peste 1.000 de argeseni muscati de caini in prima jumatate din 2013!

Il vezi din timp: e tolanit la umbra, direct pe pamant sau pe trotuar, dupa cum nimereste. Are ochii inchisi si doarme. Treci de el, zicandu-ti "uite ce caine cuminte!", dupa care simti brusc o

12 Iulie 2013 - Argesean condamnat pentru fraudare de fonduri europene

Recent, Curtea de Apel Pitesti a mentinut, prin Decizia penala nr. 472 din iulie 2013, hotararea Judecatoriei Topoloveni prin care Ionel Zapucioiu, din Priboieni, a fost condamnat la un an si sase

12 Iulie 2013 - "Plai de Dor", in orasul chihlimbarului

Datorita frumusetii costumelor argesene si a dansului popular, Ansamblul folcloric "Plai de Dor" al Centrului Cultural Mioveni a stralucit la Festivalul international de muzica si dans desfasurat, in

12 Iulie 2013 - Pitestenii care nu se pot debransa ameninta cu proces

Asa cum se stie, Consiliul Local Pitesti a aprobat procedura de debransare a apartamentelor de la sistemul centralizat de termoficare.

12 Iulie 2013 - Tot mai multi tineri, la teatru

Sfirsit de stagiune la Teatrul Al. Davila, din Pitesti. Este, deci, vremea bilantului pentru conducerea institutiei. Directorul Sevastian Tudor a precizat, in cadrul unei conferinte de presa, ca a

12 Iulie 2013 - Recital Iris, Krypton si Vunk

In perioada 15 - 21 iulie, cimpulungenii vor imbraca din nou straie de sarbatoare, autoritatile locale organizind o noua editie a Zilelor Municipiului.

12 Iulie 2013 - Finala romano-italiana, la "Trofeul Consiliului Judetean"

"Trofeul Consiliului Judetean Arges", turneu international masculin de tenis de camp, ajuns la editia a X-a, este in plina desfasurare.

12 Iulie 2013 - Penescu si Solomon, 3 ani cu executare!

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au pronuntat, ieri, sentinta in procesul in care patronul lui FC Arges si al firmei Pic, Cornel Penescu, este judecat pentru fapte de coruptie in

12 Iulie 2013 - Decanul Baroului Arges, reclamat la DNA

Decanul Baroului Arges, reclamat la DNA

12 Iulie 2013 - 30 de pitesteni, in Serbia

Ieri, la Primaria municipiului Pitesti, edilul Tudor Pendiuc s-a intilnit cu copiii care vor pleca in tabara din Kragujevac - Serbia.

12 Iulie 2013 - Petrochimia, lasata balta de Oltchim

Prezent, zilele trecute, la Rimnicu Vilcea, ministrul Economiei, Varujan Vozganian, a avut un schimb de replici cu liderul sindicatului Unire a.

12 Iulie 2013 - Dosarul electronic, experimentat in Arges

Zeci de medici de familie din judetul nostru au fost de acord sa intre in experimentul privind implementarea dosarului electronic al pacientului.

12 Iulie 2013 - A crescut numarul somerilor!

Din datele statistice ale AJOFM, s-a constatat ca, la finele lunii iunie a.c., numarul total al somerilor inregistrati la agentie a fost de 13.783 persoane, in scadere cu 237, fata de luna precedenta.

12 Iulie 2013 - Iluminatul public va fi redus in Pitesti

Cresterea volorii facturii energiei electrice afecteaza nu numai cetatenii dar si bugetele administratiilor local."Este o problema generala, in toate unitatile administrativ-teritoriale din Romania.

12 Iulie 2013 - Bursa transferurilor. FC Arges a pierdut deja doi jucatori

Aflata in pragul desfiintarii, FC Arges a pierdut deja doi dintre fotbalistii care si-au terminat contractele.