Înapoi la listarea arhivei

30 August 2015 - BATAIE CU APA SI ZUMBA FITNESS CU ROXANA COPACI

Din cauza vremii nefavorabile, evenimentul "Evo splash", bataia cu apa din parcul pitestean Lunca Argesului care initial ar fi trebuit sa aiba loc pe 22 august, a fost reprogramat pentru ieri.

30 August 2015 - Victor Hanescu va fi prezent la editia a IX-a a trofeului ce ii poarta numele, de la Curtea de Arges

Victor Hanescu va fi prezent luni, la ora 13.00, la editia a IX-a a trofeului ce ii poarta numele, de la Tenis Club Curtea de Arges.

30 August 2015 - Un consilier local de la Slobozia a fost trimis in judecata pentru un prejudiciu de peste 8 miliarde de lei vechi

Ion Petcu, cunoscut in mediul argesean pentru derularea unor afaceri cu cereale, a candidat la functia de primar al comunei Slobozia in anul 2012 din partea Partidului Democrat Liberal.

30 August 2015 - S-A INCHEIAT MUNTENIA FASHION DAYS

Aseara in Piata Primariei Pitesti s-a tras cortina peste festivalul international de moda Muntenia Fashion Days, organizat de Valeria Coman si desfasurat pe parcursul a trei zile.

30 August 2015 - Cele mai simple exercitii de tonifiere pe care le poti face acasa si ce rezultate uimitoare pot avea - explicatia specialistilor

Cele mai la indemana astfel de exercitii se bazeaza pe folosirea greutatii corporale. Si, chiar daca par banale, odata introduse in rutina zilnica au efecte uimitoare.