Înapoi la listarea arhivei

19 Decembrie 2020 - Premiza cu 4 goluri!

Chindia Targoviste - FC Arges 2-2(2-1)

19 Decembrie 2020 - Purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog: "Au continuat la nivel national activitatile de verificare a modului in care sunt respectate masurile obligatorii pentru limitarea raspandirii virusului SARS-CoV-2"

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-sef de politie Monica Dajbog, a sustinut, astazi, 18 decembrie, o declaratie de presa.

19 Decembrie 2020 - Situatia epidemiologica din Arges - COVID-19

Institutia Prefectului Arges informeaza ca, potrivit datelor furnizate de Directia de Sanatate Publica, situatia epidemiologica din judet se prezinta astfel:

19 Decembrie 2020 - Covid-19. Argesul se apropie de limita de iesire din scenariul rosu. Rata de infectare este 3,06

Pana astazi, 19 decembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 587.944 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).

19 Decembrie 2020 - CAS: "In Arges, 17.175 de persoane au fost tratate de SARS COV 2"

Casa de Asigurari de Sanatate Arges se afla printre primele zece case judetene de sanatate din tara in ceea ce priveste numarul de furnizori de servicii medicale, medicamente si materiale sanitare cu

19 Decembrie 2020 - Un chef si o inmormantare cu buluc de lume, oprite cu amenzi de politisti, in Arges

Amenzi peste amenzi au fost aplicate de politistii argeseni, saptamana aceasta pentru mai multe evenimente private, organizate cu buluc de lume. Ultimul, un chef de sfarsit de an, tinut vineri de o

19 Decembrie 2020 - Cat de tare i-a afectat pe adolescenti pandemia. "Cele mai mari efecte provin din inchiderea scolilor"

Restrictiile impuse de pandemie nu sunt resimtite in aceeasi masura de toata lumea. Psihologul si psihoterapeutul Erna Constantin arata cum ii afecteaza pandemia pe adolescenti, segmentul de varsta