Înapoi la listarea arhivei

15 August 2021 - FC Arges isi revine si castiga la Sepsi

FC Arges isi revine miraculos dupa dusul rece din primele patru etape in care a reusit un singur punct si bifeaza o victorie in deplasare, in etapa a cincea, pe terenul lui Sepsi Sfantu Gheorghe. Au

15 August 2021 - Kaki, fructul exotic care va fi cultivat si in Romania. "Schimbarile climatice se simt foarte acut"

Kaki (persimon japonez sau persimon asiatic) este o specie care, in cativa ani, ar putea fi cultivata, oficial, si de catre fermierii romani Inca din anul 2017, la Institutul de Cercetare Dezvoltare

15 August 2021 - DISEARA, MECI FOARTE GREU PENTRU FC ARGES CU SEPSI, IN DEPLASARE

Misiune infernala la Sfantu Gheorghe, cand o sa aiba loc meciul Sepsi OSK - FC Arges, in aceasta seara, de la ora 18.30, transmis in direct pe Digi Sport, Look Sport si Telekom Sport.

15 August 2021 - NUMARUL DE CAZURI NOI DE COVID-19 IN ARGES, IN SCADERE

Institutia Prefectului Arges informeaza ca, potrivit datelor furnizate de Directia de Sanatate Publica, situatia epidemiologica din judet se prezinta astfel:

15 August 2021 - PRIMARUL GENTEA A PRIMIT AZI UN DAR NEASTEPTAT!

Primaria Municipiului Pitesti, prin Centrul Cultural Pitesti, a organizat, in ultimele trei zile, in Piata Primariei, o inedita tabara de creatie. Sub indrumarea Malvinei Mocenco si a Catalinei Tuica

15 August 2021 - 15 August 1912: S-a nascut Grigore Gheba, general si profesor de matematica. Interzis din anul 1975 pentru o prea mare popularitate

Citeste si:

15 August 2021 - Noile modele "camuflate" de la Dacia fac furori in Arges FOTO

Pitestenii au avut parte recent de o noua surpriza, dupa ce, in ultimul an, au tot fost vazute pe drumurile din judet masini bine camuflate ale producatorului Dacia. Un model colantat aproape identic

15 August 2021 - Aniversare cu daruri binecuvantate alaturi de cei dragi! Estera STAMOIU, presedinte OAMGMAMR ARGES

La praznicul Adormirii Maicii Domnului, Cea aleasa a ne fi mijlocitoare catre Mantuitorul, inchin gandul bun pentru fiecare asistent medical si pentru fiecare argesean care isi aniverseaza onomastica.

15 August 2021 - Ion Georgescu, primarul orasului Mioveni: La multi ani de Sfanta Maria!

Astazi este sarbatoare mare in calendarul ortodox - "Adormirea Maicii Domnului", cunoscuta popular ca Sfanta Marie Mare, una dintre cele mai mari sarbatori crestine din an.

15 August 2021 - Fost prefect al judetului Valcea, dezvaluiri "pentru cunoscatori" in legatura cu premierul Citu: "Cine fura azi un ou, maine va fura un bou!"

Anuta Handolescu, fost prefect al judetului Valcea, cunoscuta ca fiind un om politic de dreapta, face o serie de dezvaluri "pentru cunoscatori" in legatura cu premierul Florin Citu.

15 August 2021 - Fost prefect al judetului Valcea, dezvaluiri "pentru cunoscatori" in legatura cu premierul Citu: "Cine fura azi un ou, maine va fura un bou!"

Anuta Handolescu, fost prefect al judetului Valcea, cunoscuta ca fiind un om politic de dreapta, face o serie de dezvaluri "pentru cunoscatori" in legatura cu premierul Florin Citu.

15 August 2021 - Presedintele PNL Gorj - sustinut de premierul Citu pentru functia de ministru al Finantelor Publice

Premierul Florin Citu a anuntat sambata ca il sustine pe Dan Valceanu pentru functia de ministru al Finantelor Publice.

15 August 2021 - 15 August: CALENDAR CRESTIN ORTODOX Adormirea Maicii Domnului

Citeste si:

15 August 2021 - 15 august: Ziua Marinei Romane

Citeste si:

15 August 2021 - Profesorul Stefan Ropcea face un apel umanitar ca argesenii sa ajute poporul grec

Aboneaza-te la newsletter! Trimitem un newsletter pe zi, dimineata, cu stirile din ziua anterioara.

15 August 2021 - LUDOVIC ORBAN: "Ii solicit colegului Florin Citu sa le ceara scuze romanilor ca nu i-a informat despre episodul SUA"

Ludovic Orban i-a cerut astazi, premierului Florin Citu, ca in urmatoarea declaratie de presa sa le ceara scuze romanilor pentru ca nu a avut curajul sa ii informeze despre episodul de acum 20 de ani