Înapoi la listarea arhivei

13 Noiembrie 2021 - S-a aprobat lista exproprierilor pentru drumul expres Craiova - Pitesti. Ce localitati sunt vizate

Conform Hotararii de Guvern publicata in Monitorul Oficial, este vorba de 2.683 de proprietari ce vor beneficia, in total, de 2,6 milioane lei, relateaza puterea.ro.

13 Noiembrie 2021 - Subprefectul Argesului s-a vaccinat cu doza a treia: " Consider ca imunizarea este solutia iesirii din criza pandemica"

Centrul de vaccinare de tip drive-through este functional din aceasta dimineata, de la ora 8, in parcarea VIVO! Pitesti.

13 Noiembrie 2021 - Coronavirus. 4.006 cazuri noi Covid-19 inregistrate, in Romania

Pana astazi,

13 Noiembrie 2021 - COVID ARGES. Incidenta pe ultimele zile a scazut la 5.74

Institutia Prefectului Arges informeaza ca, potrivit datelor furnizate de Directia de Sanatate Publica, situatia epidemiologica din judet se prezinta astfel:

13 Noiembrie 2021 - Accident pe Autostrada Bucuresti-Pitesti! Circulatia eate restrictionata

Un accident rutier a avut loc pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, la km 55, in localitatea Uliesti.

13 Noiembrie 2021 - Atentie, soferi! Se circula in conditii de ceata pe A1 Bucuresti-Pitesti

Sambata dimineata, vizibilitatea este redusa pe mai multe sosele din Romania din cauza cetii. Anuntul a fost facut de Infotrafic.

13 Noiembrie 2021 - Tentativa de suicid la spitalul COVID din Leordeni. Pacient dependent de oxigen s-a aruncat de la etaj

Tentativa de suicid la un spital COVID din Arges. Un pacient in varsta de 62 de ani s-a aruncat de la etajul unu al Spitalului Leordeni.

13 Noiembrie 2021 - Cum a fost santajat Patriarhul Teoctist cu textele in care il lauda pe Ceausescu. Pe cine a rugat sa scoata pasajele

IPS Calinic Argeseanul continua seria dezvaluirilor legate de momentul 1989 si schimbarile ce au urmat. Arhiepiscopul Argesului si Muscelului relateaza cum a fost santajat Patriarhul Teoctist cu

13 Noiembrie 2021 - DNA anunta dosare penale pentru toata conducerea PNL Arges

Presedintele PNL Arges Adrian Miutescu, vicepresedintele filialei, Cristian Mitrofan, liderul PNL Pitesti Gelu Tofan si un comisar din cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului