Candidatul PMP la functia de primar al comunei Vedea se prezinta. Iulian Fratica: "Experienta mea administrativa vreau sa o pun la dispozitia cetatenilor comunei"

Joi, 19 Martie 2020, ora 14:06
83 citiri
Iulian Fratica, candidatul PMP la functia de primar al comunei Vedea, a intrat in politica in 1998 si din 2004 a fost ales consilier judetean. Din 2016 si pana in ianuarie 2020 a fost consilier local la Vedea, iar experienta acumulata in administratie, precum si faptul ca este "fiu al satului" il recomanda pentru fotoliul de primar la Vedea.
Iulian Fratica: "Sunt nascut in comuna Vedea, satul Izvoru de Sus. Am studiat la Scoala primara cu clasele I-IV in satul natal, Izvoru de Sus. Scoala ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.