Cum a ajuns tehnologia intr-o comunitate nevoiasa din comuna in care s-au nascut partizanii Toma si Petre Arnautoiu: "Nu imi vine sa cred ca am calculator"

Sursa: Adevarul
Joi, 21 Mai 2020, ora 14:49
35 citiri
Din aceasta luna, 28 de elevi din zone foarte sarace din comuna argeseana Nucsoara, acolo unde s-au nascut partizanii Toma si Petre Arnautoiu, vor putea invata online. Cei 28 de copii au primit calculatoare ce au fost montate si conectate la internet pentru ca acestia sa poata invata de acasa pe perioada pandemiei. In comunitatea nevoiasa din Nucsoara unde au ajuns calculatoarele, internetul era pana in aceasta luna o sintagma necunoscuta. Casele de acolo, multe dintre ele improvizate din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.