Cum se prepara acasa tinctura de roinita, cu multiple beneficii. Sfat de fitoterapeut: "Inainte trebuie consultat medicul"

Sursa: Adevarul
Duminica, 16 Ianuarie 2022, ora 04:15
44 citiri
Numita popular si lamaita, datorita mirosului asemanator cu al lamaii, roinita (Melissa officinalis) este o planta cunoscuta mai ales pentru efectele terapeutice eficiente in afectiunile stomacului. Dar in functie de modul in care este preparata, poate fi de ajutor in multe alte tulburari. Roinita creste spontan in sud-vestul tarii, langa paduri sau prundisuri si este usor de recunoscut dupa frunzele asemanatoare urzicii si florile alb-galbui sau liliachii, dar poate fi cultivata in aproape ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.