ELECTORAL - Omul de afaceri Dumitru Grecu: "Argesul trebuie condus de oameni care au dovedit prin fapte ca isi iubesc tara!"

Vineri, 25 Septembrie 2020, ora 16:27
46 citiri
Pe data de 6 august, partidul PRO Romania si-a desemnat candidatul pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges in persoana omului de afaceri Dumitru Grecu. Domnia sa este vicepresedinte al Federatiei Patronatelor din Turism din Romania si unul dintre cei mai importanti investitori din turismul argesean.

"Argesul trebuie condus de oameni care au dovedit prin fapte ca isi iubesc tara si ca doresc cu orice pret binele comunitatii in care traiesc. In urma cu 7 ani am creat exclusiv ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres