EXCLUSIV ADEVARUL Jacques Attali, unul dintre cei mai influenti ganditori din lume: "Tarile din Est vor avansa spre Europa rezolvand trei factori-cheie"

Sursa: Adevarul
Duminica, 21 Aprilie 2019, ora 13:19
97 citiri
Unul dintre cei mai influenti ganditori la nivel global, scriitorul si economistul francez Jacques Attali a acordat un interviu in exclusivitate pentru "Adevarul", interviu in care face, printre altele, si o analiza a viitorului Europei de Est. Nascut pe 1 noiembrie 1943, Jacques Attali este economist, scriitor si fost consilier al fostului presedinte francez Francois Mitterrand (intre 1981 si 1991). Inclus in 2009 in topul "Foreign Policy" al celor mai influenti 100 de ganditori la nivel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.