EXCLUSIV Nicolae al Romaniei: "Familia Regala trebuie sa aiba deschidere pentru reconciliere, nu pentru noi, ci pentru viitorul tarii"

Sursa: Adevarul
Marti, 12 Aprilie 2022, ora 04:07
120 citiri
Nicolae al Romaniei, nepotul Regelui Mihai, a vorbit, intr-un interviu pentru "Adevarul" despre faptul ca va deveni din nou tata in aceasta primavara, despre relatia cu Familia Regala si despre amintirile legate de bunicul sau, Regele Mihai, in a carui memorie a realizat un album foto special. Alina-Maria, sotia lui Nicolae al Romaniei, a nascut-o pe Maria-Alexandra pe 7 noiembrie 2020, la Spitalul Polizu din Capitala, iar in aceasta luna va da nastere unui baietel. Nicolae al Romaniei a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.